jonssonffk (Foto: Olsen, Linn Cathrin)
jonssonffk (Foto: Olsen, Linn Cathrin)

RBK-Jönsson advarer FFK

Treneren lover et heltent og mer målfarlig Rosenborg-lag.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Fredrikstad og Rosenborg sparker igang den fjerde serierunden i kveld. Trønderne inntar Østfold med soleklart mål om å revansjere 0-2-tapet fra i fjor.

- Vi er tente, og når du minner meg om den kampen er det riktig at vi vil bruke det til å skape en gnist og beholde den over 90 minutter, sier Jan Jönsson til TV 2 Sporten.

Se RBK-reportasje i videovinduet over

- Ja, vi er blitt mer målfarlig
Treneren var svært misfornøyd etter søndagens 0-0-kamp mot Sogndal, der RBK brente et tosifret antall sjanser. Siden mandag har han terpet hardt på avslutninger, og er overbevist om at laget har blitt mer målfarlig.

- Ja det har vi blitt. Det er naturlig med litt ekstra terping etter en sånn match som sist, trening gir resultat og skaper du sjanser får du normalt sett betalt for det.

Se også: Her viser Joey Iversen (6) RBK-spissene målet

Iversen erstatter Prica
17 år gamle Ole Selnæs som hjemmedebuterte fra start mot Sogndal er tilbake på benken, og erstattes av Mohammed-Awal Issah på defensiv midtbane. På topp velger Jönsson Steffen Iversen fremfor Rade Prica som makker til John Chibuike.

- Jeg har vært ganske tydelig på at vi skulle gjøre noen endringer på laget i disse to kampene, vi har en god konkurransesituasjon og da skulle det bare mangle- selv om jeg ikke er for å endre bare for å gjøre det, sier Jönsson, som likevel ikke vil bekrefte endelig lag før nærmere kampstart i Fredrikstad

Antatt lag:
Daniel Örlund
Jon Inge Høiland, Jim Larsen, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin
Borek Dockal, Markus Henriksen, Mohammed-Awal Issah, Daniel Fredheim Holm
Steffen Iversen, John Chibuike