Broiler_3_runde
Broiler_3_runde

Alvoret er i gang

Erik Huseklepp ligger 17 poeng bak lederen i ekspertligaen etter forrige runde i Tippeligamanager, men føler han har god kontroll.

Spill Tippeligamanager 2012 her: Registrer deg | Logg inn

Tredje serierunde i Tippeligaen var første runde i Tippeligamanager der poengene er tellende. Mange har brukt prøverundene til å teste ut forskjellige spillere på sine managerlag, mens noen ikke meldte seg på før alvoret begynte.

Expertligaen_runde3
Expertligaen_runde3
Henning Berg har vært trener for flere lag, men aldri vært med i Tippeligamanager før. Han registrerte laget sitt "bareberg" rett i forkant av den tredje serierunden, og gikk rett i ledelsen i den prestisjetunge ekspertligaen.
- Det er nå alvoret er i gang, og da våkner konkurranseinstinktet. Jeg brukte prøverundene til å finne ut av reglene i spillet, og til å se hvilke spillere som normalt sett gir mye poeng. Spesielt fornøyd er jeg med at Tromsøs høyreback Hans Norbye scoret sitt første mål for klubben. Det gir masse deilige poeng til meg, sier han smilende.

Den tidligere Lyn- og Lillestrømtreneren kritiserer også sine gamle kolleger Jan Jönsson og Ronny Deila.
- De vil jo ikke vinne. At Rosenborg og Godset ikke vinner sine kamper er dårlig. Jeg har til sammen fem spillere i de klubbene, og hadde Jönsson og Deila gjort jobben sin med å vinne de kampene, så hadde jeg omtrent kunnet innkassere seieren i ekspertligaen allerede.

Huseklepp på defensiven
Birmingham-spiller Erik Huseklepp har som mål å knuse Davy Wathne og resten av TV 2s eksperter i TL-manager, hans lag "Broilers" er kommet litt feil ut.
- Det så bra ut før tirsdagens kamp mellom Vålerenga og Viking. Da lå jeg på fjerdeplass og ikke langt bak de beste, men hadde ingen spillere igjen til den kampen, så da var det mange som gikk forbi meg dessverre. Men jeg er ikke langt bak, så dette skal gå greit, sier lysluggen på telefon fra England.

Les også: - Davy skal knuses

Spill Tippeligamanager 2012 her: Registrer deg | Logg inn

dcsimg