montpellier
montpellier

Her viser Montpellier-stjernen hvorfor Wenger vil hente ham

Sjekk kunstmålet til Younes Belhanda (22).

Marseille - Montpellier 1-3

Marseille-tilhengerne hadde ingen problemer med å svelge 1-3-tapet for Montpellier onsdag. Seieren ga gjestene tre poengs forsprang til Paris Saint-Germain på tabelltoppen.

Ligue 1 i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Før kampen uttalte Marseilles supportergruppe South Winners 87 at de helst ville tape hjemme for Montpellier. Marseille er selv ute av gullkampen, og fansen håper erkerivalen PSG ikke strør salt i såret ved å bli ligamester.

Kunstmål av Belhanda
Montpellier tok tidlig føringen mot formsvake Marseille onsdag. Djimi Traoré handset i eget felt, og Younes Belhanda satte straffen lavt i målet til 1-0 etter seks minutter.

Marseille-svarte ved Stéphane Mbia etter en drøy halvtime, men i annen omgang tok Montpellier over kampen. League 1-toppscorer Olivier Giroud sendte gjestene i føringen på ny etter 48 minutter. Det var hans 19. fulltreffer for sesongen.

Kampens kunstykke var det imidlertid Younes Belhanda som sto for, da han fastsatte resultatet til 3-1 med en eventyravslutning i det 71. minutt.

Se den fantastiske scoringen i videovinduet over!

Målet var Belhandas tiende for sesongen, og den utsøkte avslutningsteknikken sier kanskje litt om årsaken til at både Arsenal og PSG har blitt koblet til vingen.

Arsène Wenger skal, ifølge ryktebørsen, være svært interessert i den 22 år gamle Montpellier-stjernen som er født i Frankrike, men spiller landslagsfotball for Marokko.

Les også: Se Robin van Persies frekke straffelobb

Krise for Deschamps
For Marseille-trener Didier Deschamps ble det enda mer å bekymre seg for foran hjemmefans som jublet for det tiende poengtapet på rad i serien.

Marseille-fansen er fortsatt opprørt over at PSG i 1999 tapte 2-3 for Bordeaux i siste serierunde og dermed hindret at Marseille ble mester. Nå ligger hovedstadslaget tre poeng bak Montpellier med sju runder igjen. Lille på 3.-plass er ytterligere fire poeng bak.

Marseille - Montpellier 1-3 - se alle målene:

607641

(©NTB/TV 2 Sporten)