feiring
feiring

Ronaldo smadret byrivalen med hat trick

Tre mål, én assist og underholdning i verdensklasse fra Cristiano Ronaldo.

Atlético Madrid – Real Madrid 1-4

Overraskende er det neppe, men imponerende? Til de grader.

Onsdag kveld passerte Cristiano Ronaldo Lionel Messi på toppscorerlisten i La Liga, med intet mindre enn 40 scoringer. Med det har han tangert sin egen scoringsrekord fra forrige sesong.

– Jeg må takke lagkameratene mine, for uten dem hadde jeg ikke klart å score. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, og det ble det, sa Ronaldo.

Tangeringen skjedde også på verdig vis. Med to magiske scoringer og et straffespark satte han inn sitt sjuende hat trick for sesongen. Ronaldo feiret igjen med å vise låret – og et par andre merkverdige feiringer. Men med hat trick-bonanza og 40 scoringer på 32 kamper, kan vi trygt slå fast at Cristiano Ronaldo står fritt til å feire nøyaktig som han skulle ønske.

feiring
feiring

Se målene og feiringen i videovinduet over.

For Atlético scoret en annen måljeger i verdensklasse - selv om han «kun» har scoret 21 mål denne sesongen. Radamel Falcao stanget inn utligningen ti minutter etter pause. Men én mann nekter å servere tittelen på sølvfat til erkerivalen, Barcelona. Dermed fikset Ronaldo ledermålet, 3-1-målet og var arkitekten bak José Callejóns 4-1-scoring. Og ga med det en klar beskjed til Messi og co.: dette gullet skal jeg ha.

Barcelona ligger nå fire poeng bak, men mye kan avgjøres på Camp Nou den 21. april. Da er det duket for nok et El Clásico – og der sliter madridistene.

– Det er fortsatt langt igjen, men tittelen er litt nærmere nå. Vi hadde litt press på oss før kampen siden Barcelona hadde vunnet, men nå er vi veldig fornøyd, sa Ronaldo.