Joey James Iversen
Joey James Iversen

Her viser Joey Iversen (6) RBK-spissene målet

Sønnen mer målfarlig enn pappa Steffen og Rade Prica.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Rosenborg skapte mange og store sjanser mot Sogndal søndag, men klarte aldri å score til trener Jan Jönssons store frustrasjon. På dagens trening brukte RBK-treneren mesteparten av tiden til å terpe på avslutninger.

- Jeg sover alltid dårlig etter kamper, men kjente det litt ekstra i natt, medgir Rade Prica, som brant en rekke muligheter.

- Rade mangler kamptrening, det er ofte slik at det lille ekstra mangler da, men det kommer, sier Steffen Iversen til TV 2 Sporten.

Se reportasje i videovinduet over!

6-åring viste hvordan
På dagens trening var det en annen avslutter som stjal oppmerksomheten. Iversens seks år gamle sønn Joey James viste hvorfor Tottenhams ungdomsakademi allerede har gjort avtale med gutten.

- Han er bare her på Lerkendal på prøvespill. Han har avtale med Tottenham om samlinger èn måned til, så får vi se hva som skjer der, forklarer en stolt pappa Iversen

- Joey er fremtidens mann, mente Prica, som også har latt seg imponere over ballferdighetene til seksåringen

TV 2 PLAY: Se mer av Joey Iversen her

Les også: Steffens sønn klar for Tottenham

- Målene vil trille inn
RBK-spillerne hadde oppsiktsvekkende mange boomskudd også under dagens økt, men lagets stjernespisser mener de har full kontroll.

- Det hadde vært verre om vi tapte, dette er ikke noe å uroe seg for. Vi skapte masse sjanser, det er bare å fortsette på samme sporet så kommer målene til å trille inn.

- Vi spilte en bra kamp, det var bare uflaks, vi skulle tatt tre poeng, konkluderer Iversen.