finn_1024
finn_1024

Naken mann og sexy hundekjole søker eier

Det fins nesten ingen grenser for hva folk legger ut på Finn.no.

Det er ingen tvil om at mange nordmenn har tilbrakt påskeferien til å rote i skuffer og skap etter ting å selge eller kvitte seg med. Og tradisjonen med å ta den store ryddesjauen i den stille uken merkes godt for nettstedet FINN.no, som siste fridag i påsken slo alle sine årsrekorder i antall ting «til salgs» og under «gis bort»-kolonnen på FINN torget.

Da la nordmenn ut 7130 privatannonser, slik at tallet på ting til salgs på FINN skjøt i været til nærmere 220 000 objekter. I tillegg gis over 3000 ting bort gratis.

Slik finner du skattene på loppemarked

Flest søker sykkel

For øyeblikket er «sykkel» det mest populære søkeordet på FINN torget, med 75.337 søk, etterfulgt av BMW, sofa og kjøkken.

– Et sikkert vårtegn er også at mange ser etter hagemøbler om dagen. Dette er det niende mest søkte ordet for tiden, forteller Elisabeth Haug, markedsdirektør for FINN torget

– Retro er også blitt et utrolig populært søkeord, så retromøbler er tydeligvis veldig trendy.

I tillegg var kajakk, Harley og brudekjole blant søkene som trendet i påskeuka.

Solbrilletrendene for våren og sommeren

Selges flest møbler

Møbler er det folk selger aller mest av på FINN om dagen, med bord, stoler og sofaer i spissen. Klær, bildeler, bøker og blader, hvitevarer og sykler er andre eksempler.

– Mange tenker nok også på at det snart er 17. mai, for bare på mandag ble det lagt ut over 50 bunadannonser, forteller Elisabeth Haug.

Effektiv rydding

Hittil i år er det publisert 430 820 privatannonser under «til salgs» på FINN torget – en liten økning på 3 prosent i forhold til i fjor, mens «Gis bort»-kolonnen har økt betraktelig mer med 14 prosent i forhold til i fjor.

– Det skyldes nok at stadig flere har blitt oppmerksomme på denne kategorien, og erfarer at det er en veldig effektiv måte å rydde på. Folk kommer raskt hjem til deg og henter det du ikke trenger. Du slipper å kjøre på søppeldynga, og du sparer samfunnet for avfall, sier Haug.

Av de mer spesielle «kuppene» du kan gjøre nå er blant annet:

NAKEN MANN-KOSTYME: Får du ikke en mann - bli en mann. Både bedrifter og privatpersoner annonserer.  (Foto: Finn.no)
NAKEN MANN-KOSTYME: Får du ikke en mann - bli en mann. Både bedrifter og privatpersoner annonserer. (Foto: Finn.no)
HEST GIS BORT: Folk gir bort mye rart, men hvem skulle tro at man kan plukke med seg en gratis hest på finn.no.  (Foto: Finn.no)
HEST GIS BORT: Folk gir bort mye rart, men hvem skulle tro at man kan plukke med seg en gratis hest på finn.no. (Foto: Finn.no)

BRUKT HEKK TIL SALGS: Lei av å klippe hekken? Selg den til høystbyende.  (Foto: Finn.no)
BRUKT HEKK TIL SALGS: Lei av å klippe hekken? Selg den til høystbyende. (Foto: Finn.no)
SEXY HUNDEKJOLE:  Skal du ha med hunden din på fest? På finn.no selges det sexy kjoler - også til hunder!  (Foto: Finn.no)
SEXY HUNDEKJOLE: Skal du ha med hunden din på fest? På finn.no selges det sexy kjoler - også til hunder! (Foto: Finn.no)

Ubrukt brudekjole til salgs

Oppgjør etter skilsmisser havner gjerne på FINN, og man finner til og med spor etter bryllup som aldri ble noe av, for det ligger opptil flere ubrukt brudekjoler ute til salgs. Hva historien bak den fine brudekjolen med slør og tiara i Mandal er får man ikke vite, men brukt ble den ikke og ikke har eieren gifteplaner med det første heller, så for 4500 kr kan den bli din.

UBRUKT BRUDEKJOLE: Historien bak denne kjolen sier annonsen ingenting om...  (Foto: Finn.no)
UBRUKT BRUDEKJOLE: Historien bak denne kjolen sier annonsen ingenting om... (Foto: Finn.no)

Les også: Vi vil ha store og unike bryllup

Sta hest gis bort

Og skulle du være blakk for tiden, trenger du ikke å fortvile, for over 3000 ting gis bort på FINN akkurat nå. Faktisk kan du få en «brukt» kaldblodshoppe som «vet å sette foten ned». Den står og venter i Harstad-området.

Les også: Dette bør klesskapet ditt inneholde

Dette selger vi mest av nå – til salgs

Dette selger vi mest av nå – til salgs

Oversikt over hvilke underkategorier hvor det er publisert flest annonser. Periode: F.o.m. 1. t.o.m. 9. april. 1. Bil (deler). 3373 annonser. 2. Bøker og blader. 3042 annonser. 3. Bord og stoler. 1892 annonser. 4. Sofaer og lenestoler. 1765 annonser. 5. Sykkelsport. 1477 annonser. 6. Dameklær. 1379 annonser. 7. Lyd og bilde. 1378 annonser. 8. Hvitevarer. 1011 annonser. Kilde: Finn.no

1. Bil (deler). 3373 annonser.

2. Bøker og blader. 3042 annonser.

3. Bord og stoler. 1892 annonser.

4. Sofaer og lenestoler. 1765 annonser.

5. Sykkelsport. 1477 annonser.

6. Dameklær. 1379 annonser.

7. Lyd og bilde. 1378 annonser.

8. Hvitevarer. 1011 annonser.

Kilde: Finn.no