Hans Petter og Thomas i duell
Hans Petter og Thomas i duell

– Jeg skal la stemmen slå «knockout» på ham

Slik skulle Thomas og Hans Petter prøve å overgå hverandre i «The Voice»-duellen.

Fredag skal Hans Petter Hammersmark og Thomas Holm synge mot hverandre når «The Voice - Norges beste stemme» går inn i sin aller siste duellrunde.

Les også: Dette er de siste «The Voice»-duellene

Neste fredag må mentorene igjen ta et tøft valg når de må sende hjem ytterligere to deltakere før vi går til de direktesendte finalerundene.

– Vi koser oss og det er en kul låt

Voicereporter Maria Bodøgaard møter Hans Petter og Thomas like før de skal gå på scenen, og de legger ikke skjul på at nervene er på plass.

– Dette blir en kjempeutfordring, men man må bare synge ut hjertet sitt, sier Thomas.

– Det blir veldig gøy. Vi har det veldig gøy på scenen. Vi koser oss og det er en kul låt, sier Hans Petter.

Duellparet skal synge «I Saw The Light» av Todd Rundgren, og de har tenkt litt på hvorfor det ble akkurat de to som skal synge mot hverandre.

– Vi har noen av de samme referansene når vi synger og måten vi synger på. Det kan være derfor, mener Thomas.

Se Maria møte Hans Petter og Thomas i videoen øverst!

«Knockout» på hver sin måte

Mentor Sondre Lerche må etter duellen ta valget om hvem av dem han vil ha med videre i konkurransen, og guttene har ulike strategier for hvordan de skal gå videre.

– Hva skal dere gjøre for å slå hverandre?

– Jeg skal ta et «magekick» og en sånn «right hook» på slutten av låten. Neida, jeg vet ikke. Jeg må bare gjøre mitt beste så får vi se om det holder, sier Hans Petter.

– Jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Jeg skal bare prøve å synge låta og la stemmen slå «knockout på ham», sier Thomas.

Thomas må høre en helt spesiell låt av en norsk artist før han går i duell. Se Thomas og Hans Petter om nerver, låtvalg, knockout og hvordan de forbereder seg før duellen i videoen øverst!

De siste duellene i «The Voice» ser du på TV 2 fredag klokken 20.00!