SENKET SPURS:  Elliott Bennett. (Foto: BEN STANSALL/Afp)
SENKET SPURS: Elliott Bennett. (Foto: BEN STANSALL/Afp)

Sjokktap for Tottenham: – Spurs er litt som City

Tottenham taper terreng i kampen om den viktige fjerdeplassen i Premier League. Se drømmemålet som senket Spurs her!

Tottenham – Norwich 1-2:

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Tottenham har ambisjoner om Mesterliga-spill neste sesong, men de har en tøff oppgave foran seg om fjerdeplassen skal sikres i innspurten av Premier League.

For mot nyopprykkede Norwich gikk lite London-klubbens vei.

– Dette var vår beste prestasjon denne sesongen. Vi kom hit og leverten en strålende prestasjon. Jeg vil aldri glemme den scoringen.

Sjokkerte Spurs-fansen
Anthony Pilkington sendte Norwich i ledelsen i førsteomgang, før Jermaine Defoe utlignet i det kort tid etterpå. Engelskmannen, som erstattet Emmanuel Adebayor fra start, sørget for 1-1 med en elegant Messi-chip.

I andreomgang jaget Tottenham den viktige 2-1-scoringen, men istedenfor var det gjestene fra Norwich som kunne juble.

Elliott Bennett sørget for å sende sjokkbølger gjennom publikum på White Hart Lane da han sendte gjestene i ledelsen 2-1 med en virkelig suser – og sin første scoring i Premier League noensinne. Spilleren som ble hentet fra Brighton klistret ballen i hjørnet bak en sjanseløs Brad Friedel.

– Dette var vår beste prestasjon denne sesongen. Vi kom hit og leverten en strålende prestasjon. Jeg vil aldri glemme den scoringen. Jeg har spilt mange kamper, og endelig fikk jeg scoret og laget fikk tre poeng, sa Bennett til TV 2 Sporten etter kampslutt.

Kort tid før Norwich sin drømmescoring hadde Gareth Bale truffet tverliggeren med et en suser fra skrått hold.

Men Langli vil ikke glemme scoringen til Bennett med det første.

– En sjelden vakker scoring av Bennett. Han bare banker til og den tåler vi å se om igjen og om igjen fra alle mulige vinkler, skrøt Morten Langli.

Det er ikke for sent! Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Harry kunne smile. En perfekt uke ble toppet med 5-0 over Newcastle. (Foto: STEFAN WERMUTH/Reuters)
Harry kunne smile. En perfekt uke ble toppet med 5-0 over Newcastle. (Foto: STEFAN WERMUTH/Reuters)

– Det nytter ikke å skylde på et et tett kampprogram for det har også Nowrich hatt. De er litt som City – det virker som om de har tatt noen batterier ut av kaninen.

– Spurs mangler mye
I TV 2 Sportens Premier League-studio ser ekspertene ingen tegn til forbedring hos Tottenham.

– Det er et Tottenham som er kun på 85-90 prosent og muligens preget av et tett kampprogram. Dette er ikke noe Tottenham i maksform – de mangler mye både på innstilling og duellstyrke, oppsummerte Morten Langli.

Han får støtte av Aleksander Schau.

– Det nytter ikke å skylde på et et tett kampprogram for det har også Nowrich hatt. De er litt som City – det virker som om de har tatt noen batterier ut av kaninen, for å si det sånn, mente han.

Lars Bohinen er meget imponert over Norwich, som etter seieren har like mye poeng som Liverpool med sine 43 poeng.

– Vi er nødt til å hylle Norwich. De fremstod som et kollektiv og visste hva de ville fra første spark på ballen. De vant de viktigste duellene og så mye mer sultne ut enn Spurs. Det var en fortjent seier til Norwich og det er på mange måter et lag det er lett å like. De gir alt for hverandre, sa Bohinen.

– Må skjerpe seg
Newcastle vant sin kamp 2-0 mot Bolton og har dermed også 59 poeng. Tottenham ligger foran på bedre målforskjell. Morten Langli tror imidlertid at Spurs ikke kan belage seg på Mesterliga-spill neste sesong om de hvitkledde ikke viser betraktelig bedre form fremover.

– Nøkkelspillere som Ledley King spilte blant annet sesongens svakeste kamp, og så har de spisser som ikke fungerer. Saha spilte en sjokkerende dårlig førsteomgang sammen med Defoe. Tottenham ser rett og slett slitne ut i hoder og bein, mente han.