HUNDEDANS: Britiske Ashleigh (16) og hunden Pudsey (6) lagde et sceneshow som publikum og dommerne sent skulle glemme.
HUNDEDANS: Britiske Ashleigh (16) og hunden Pudsey (6) lagde et sceneshow som publikum og dommerne sent skulle glemme.

Denne hunden fikk Simon Cowell til å måpe

Se videoen med den firbente storsjarmøren her.

Auditionrundene er i gang for den nye sesongen av «Britain's Got Talent», og det var spesielt en storsjarmør på fire ben som smeltet hjertene til de fire dommerne Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams og Alesha Dixon.

Britiske Ashleigh (16) og hunden Pudsey (6) lagde et sceneshow som publikum og dommerne sent skulle glemme.

Fikk stående applaus

Se den elleville hundedansen i videoen nedenfor:

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AJfTZnsJ6g8?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/AJfTZnsJ6g8?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

Hundedansen, som var inspirert av The Flintstones, ble mottat med måpende beundring og stående applaus fra kjendisdommer Simon Cowell.

– Helt brilliant! Du vet meg, jeg elsker dansende hunder. Pudsey er den beste dansende hunden jeg har sett. Det var en fantastisk kjemi mellom dere. Jeg ville gjerne sett Putsy i Flintsone-antrekk også, sier Simon Covell etter oppvisningen.

Les også: Simon Cowell fant gal fan på do bevæpnet med en murstein

Har viet hele livet til hunden

Ashleigh fikk hunden i gave til sin 11-årsdag, og de to har vært som erteris siden den tid. Hunden er en blandingsrase av Border Collie og kinesisk Powder Puff.

– Jeg og Pudsey har et nært forhold. Jeg går tur med han, mater han og koser med han. Jeg gjør alt med han, forteller Ashleigh i programmet.

Hennes bestemor kan også bekrefte at hunden er alt for henne.

– Ashleigh har viet hele livet til Pudsey. Hennes liv handler ikke om gutter, det handler bare om hunden. Det er et bånd som aldri kan brytes mellom de, forteller bestemoren.