Bærum SK–Bodø/Glimt

Tidligere møter:
2011: Ikke samme divisjon
2010: Ikke samme divisjon
2009: Ikke samme divisjon

Karantener Bærum: Ingen

Karantener Bodø/Glimt: Ingen

Nøkkelspillere skadet Bærum: Finstad

Nøkkelspillere skadet Bodø/Glimt: T. Bråthen

Antatt lagoppstilling Bærum: Hjulstad – Troupe, Aunan, Ruud Irgens, El-Masouri – Aalbu, Sandbu, Lundemo, Ask Mikkelsen – Shaswari – Llullaku

Antatt lagoppstilling Bodø/Glimt: Londak–Jacobsen, Nordberg, Wemberg, Imingen–Berg, Knarvik N’Diaye–Robertsen, Khalili, Johansen

Kampvurdering:
I Bærum er det kontroll på skadesituasjonen. Evigunge Finstad er definitivt ute, samtidig som det er spørsmålstegn ved venstrekant Berg. Hvis Berg er ute, finnes det gode erstattere i Ask Mikkelsen og Pellegrino. Hvis ikke kan unge Lundemo bekle kantrollen og Sanne komme inn sentralt.

Glimt har noen spillere som er usikre. Stopper Bråthen meldes å være ute et par uker til. Samtidig måtte både Nordberg og Wemberg gå av generalprøven med skade. Vi får håpe begge er tilbake, hvis ikke trekkes vel sannsynligvis C. Berg ned som stopper. Jim Johansen sliter med overtråkk, og hvis han hiver inn håndkleet er Berglann, Steinsland eller V. Nordberg klare for å steppe inn.

Bærum har ikke vært i Adeccoligaen siden sesongen 2003. Deres gjensyn med det nest høyeste nivået blir altså kamp mot Glimt på en nyoppusset Kadettangen. Vi nevnte i tabelltipset vårt at Bærum vil variere mye denne sesongen. Vi sitter med en følelse av at denne kampen blir en god opplevelse for hjemmelaget. Glimt er ikke helt klar over hva som kan vente de på «halvøya Kadda», og vi tror det kommer til å gå fort fremover i banen med Bærum, men mange fine kombinasjoner og flotte enkeltmannsprestasjoner i denne kampen.

Glimt er selvfølgelig favoritt, og kommer til å få gode muligheter til å score mål, spesielt på dødballer. Dette har vært akilleshælen til det unge Bærumslaget, og når Nordberg, Khalili, N’Diaye, Wemberg og Imingen kommer inn i feltet får de nok å stri med. Men som sagt, vi tror at hvis Bærum står imot på dødballer så blir dette en riktig så hyggelig aften for hjemmelaget på Kadettangen.