Grant Hanley Alex Ferguson
Grant Hanley Alex Ferguson

Sjekk langfredags fotballrykter: – Fingrene fra fatet, Fergie!

Steve Kean advarer Alex Ferguson, og Real Madrid ønsker to engelske høyrebacker.

Fotballryktene tar ikke påskefri.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Se også: FC Football: Lagt merke til disse sikhene på Old Trafford før?

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

I går skreiv de engelske tabloidene at Liverpool ønsker å kvitte seg med den hardtarbeidende Nederlenderen Dirk Kuyt. Nå sier agenten hans at angriperen er interessert i å melde overgang til Roma. 31-åringens kontrakt med Merseyside-klubben går ut neste sommer.

– Fingrene fra fatet Ferguson, sier Steve Kean til sin mer meritterte kollega i Manchester United. Spilleren det gjelder er den høyt vurderte midstopperen Grant Hanley. 20-åringen imponerte under det forrige møtet mellom Blackburn og Manchester United, og etter kampen skal Ferguson ha rost den unge skotten opp i skyene.

Mario Balotelli kan være på vei tilbake til Inter Milan. Alle de utenomsportslige skandalene er begynt å slite på forholdet mellom Balotelli og manager Roberto Mancini, og gamleklubben skal stå klar med en fluktrute for italieneren.

Se også: Her legger Messi inn til Moa

West Bromwich-målvakt Ben Foster sier han ønsker å bli værende i klubben permanent. Den tidligere Manchester United-spilleren er på utlån fra lokalrival Birmingham.

Nicklas Bendtner sier han vil vente til etter EM med å avgjøre sin fremtid. Dansken har sagt han aldri vil spille for Arsenal igjen, etter at han gikk på utlån til Sunderland før denne sesongen. Arsene Wenger skal være villig til å la spilleren gå for 40 millioner kroner.

Det er ikke for sent! Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arsenal vil på sin side hente Fulhams amerikaner Clint Dempsey. 29-åringen har vært i god form denne sesongen, og scoret 19 mål for London-klubben denne sesongen. Han er vurdert til å koste omtrent 90 millioner kroner.

19 år gamle Lucas Moura har allerede fått 11 landskamper for Brasil. Nå sier spillerens agent at stortalentet har snakket med både Chelsea og Manchester United om en overgang når overgangsvinduet åpner til sommeren.

Både Harry Redknapp og Roy Hodgson nevnes som en kandidat til stillingen som landslagssjef for England.

Samtidig sier Paul Ince at han gjerne tar over som Wolverhampton-sjef. Dermed kan det se ut som Ince er en mer sannsynlig kandidat enn norske Ole Gunnar Solskjær, som ble nevnt i engelske aviser i går.

Les også: – Wolves ønsker Solskjær som ny manager

Martin Jol ønsker at Fulham-kaptein Danny Murphy skal signere en kontraktsforlengning med London-klubben. 35-åringens kontrakt går ut til sommeren.

Manchester United er en av flere klubber som følger med på Malagas midtbanspiller Isco. 19-åringen vurderes som et alternativ til Paul Scholes, sammen med Athletic Bilbaos Iker Muniain.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Real Madrid ønsker en ny høyreback, og ser til England for å finne den. De to alternativene er Tottenhams Kyle Walker (21) og Liverpools Glen Johnson (27). Førstnevnte skal koste omtrent 160 millioner kroner.

Rayo Vallecano skal ha inngått forhandlinger med Rangers 23 år gamle ving Sone Aluko. Økonomisk kriserammede Rangers blir ribbet for spillere, og Vallecano er den siste gribben på gravplassen.

Marcello Lippi nekter for at han har takket ja til et fantastisk økonomisk tilbud fra den rike kinesiske klubben Guangzhou Evergrande.

Presidenten i den brasilianske fotballklubben Santos har oppfordret klubbens store stjerne, Neymar, om å bli i klubben. Neymar er ettertaktet av store deler av fotballeuropa, alt fra Anzhi Makhatsjkala til Barcelona sies å ønske seg den unge ballartisten.

Les også: Carew: – Jeg ser en ung meg selv i Balotelli
Les også: Fotballstjerner sloss på trening

Touloses midtbanemann Moussa Sissoko skal også være interessert i en overgang til Roma. Også her er det spillerens agent som er ute og forteller om hans ønsker.

Hoffenheim ønsker Gylfi Sigurdsson tilbake foran neste sesong. Spilleren som er på utlån til Swansea er blitt sammenlignet med Frank Lampard av Swansea-manager Brendan Rodgers etter å ha imponert for den walisiske klubben denne sesongen, men det ser vanskelig ut å beholde islendingen.

Olivier Giroud sier han bare fokuserer på å avslutte sesongen sterkt med Montpeillier, og at han ignorerer ryktene som linker han til flere store klubber i Europa.

Valencia og Manchester United er interessert i Granada-forsvarer Guilherme Siqueira, det smigrer forsvarspilleren selv. – Om et godt økonomisk tilbud blir lagt på bordet til både meg og klubben må vi tenke på det, sier Siqueira som også har fått lovord fra Barcelona-sjef Pep Guardiola.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene