Liverpool
Liverpool
Premier League

Aldridge: – Flaut å være Liverpool-supporter

Den tidligere Liverpool-spilleren John Aldridge mener klubben er i ferd med å bli gjort til latter.

Liverpool har hatt en marerittaktig start på 2012. Åtte poeng i ligaen har knust alle drømmer om Mesterliga-deltakelse. Faktisk er det bare bunnlaget Wolves som har skrapt sammen færre poeng enn Anfield-klubben.

LES: Liverpool ligger på nedrykksplass på 2012-tabellen

Riktignok har Liverpool gjort sine saker bra i de engelske cupene, men i serien er Merseyside-laget i fritt fall. Etter 0-2-tapet for Newcastle ligger Liverpool hele 16 poeng bak Tottenham, som for øyeblikket ligger på den viktige 4. plassen.

– Bør se seg selv i speilet
Nå tar tidligere Liverpool-spiller John Aldridge bladet fra munnen. Aldridge mener den stolte klubben er i ferd med å bli gjort til latter.

– Å plukke åtte poeng av 36 mulige er skammelig - nedrykksform. At det er klubbens verste ligaperiode siden 1953 taler for seg selv. Verdens øyne er rettet mot Liverpool, og kritikerne mesker seg. Vi er i ferd med å bli gjort til latter, freser Aldridge.

LES: Sky Sports-ekspert til TV 2: - Liverpool må vise karakter og stolthet

Aldridge, som spilte i Liverpool fra 1987 til 1989, legger skylden på spillerne i klubben.

– Man kan skylde på manageren og trenerne, men når alt kommer til alt er det spillerne det handler om. Noen av dem bør se seg selv i speilet. De spiller for en av verdens største klubber, men det virker som om de har mistet troen.

– Vis stolthet
Aldridge ber spillerne vise stolthet i sesongavslutningen. 53-åringen mener målet for resten av sesongen må være å passere byrival Everton på tabellen.

– Som manager må man noen ganger gjøre ting annerledes for å provosere frem en reaksjon. Da jeg var manager i Tranmere tok jeg spillerne med på kinesisk restaurant eller med for å ta et par øl. Jeg ønsker å se spillerne vise stolthet. Det er det vi spiller for i ligaen nå. Målet må være å havne foran Everton, sier Aldridge.