Bård og Vegard Leite (Foto: TV 2)
Bård og Vegard Leite (Foto: TV 2)

Bård røk ut av «The Voice» - fikk trøst av «Idol»-nevøen

– Han gjorde det mye bedre enn jeg ville gjort det!

I fredagens «The Voice» fikk vi se at det ble slutten på reisen for Bård Leite, som tapte duellen mot Tone-Yvonne Hansen.

– Jeg er selvfølgelig skuffet, men synes samtidig det gikk veldig bra. Tone er ufattelig flink, og vi har hatt det så moro sammen og sunget så bra. Hun fortjener virkelig plassen, sier Bård kort tid etter at han har gått av scenen.

Den utstemte deltakeren har heldigvis med seg moralsk støtte i form av nevøen Vegard, som endte på en hederlig andreplass i forrige «Idol»-sesong. Han mener onkelen ikke har noen grunn til å henge med hodet selv om han er ute av konkurransen.

– Jeg synes han gjorde det veldig bra! Han gjorde det mye bedre enn jeg ville gjort det. Så er det et veldig høyt nivå her, og det må være veldig vanskelig for dommerne. Kanskje låta passet bedre til henne, mener han.

Se intervjuet med de to ovenfor!

– Eksplosivt og sexy

Det var altså Tone-Yvonne som kapret plassen videre i konkurransen. Å konkurrere mot en annen deltaker syntes ikke Bård var noe stort problem.

– Det var litt spesielt, men vi fant ut at vi skulle prøve å gjøre hverandre gode. Vi tenkte på at dette var en opptreden som ville bli vist på TV, og da er det viktig å gjøre det så godt som mulig. Det var eksplosivt og til tider sexy sa de, forteller Bård.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene så langt her!

Se duellen mellom Bård og Tone-Yvonne her:

605891

Spent på fremtiden

Hva som skjer videre med den musikalske Leite-familien er ennå usikkert. Men at det er toner og instrumenter involvert er ikke Bård i tvil om.

– At vi skal drive med musikk er ikke noe å lure på engang. Om vi skal satse sammen eller hver for oss gjenstår å se. Vi må sette oss ned og snakke om det.

Se Bårds blind audition her:

599785

Du kan se «The Voice» på TV 2 fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakerne og talentjakten på tv2.no/thevoice!