Tutta falt tilbake til 15. plass

Skuffende avslutning på LPGA-turneringen i California.

Suzann Pettersen (Foto: Harry How/Afp)

Suzann Pettersen avsluttet årets første majorturnering på LPGA-touren på par og endte på en litt skuffende 15. plass til slutt.

Hun lå på 12.-plass etter en flott runde seks slag under par lørdag, men klarte ikke å følge opp det gode spillet på søndagens avslutningsrunde. Da åpnet hun med birdie på det andre hullet, men ødela mye med en dobbeltbogey på det tredje.

Det hjalp litt at hun fikk en ny birdie på det 14.-hullet, men runden var ødelagt i starten.

Totalt gikk Tutta turneringen på fire under par, og hun ble slått av den sørkoreanske vinneren med fem slag. Yoo Sun-young vant forresten etter omspill mot I.K. Kim, som også kommer fra Sør-Korea.

Kim mistet seieren i turneringen etter å ha bommet på en svært kort put på det 18. og siste hullet, mens Sun-young hadde full klaff med sin put på første hull i omspillet og vant med en birdie der.

– Kim er egentlig en flink putter. Hun bommet aldri på så korte putter som hun bommet på ved det siste hullet her, men i sport kan alt skje, og det så vi nå, sa Sun-young etter seieren. (©NTB)