PÅ SKINNER: Etter et scenefall i 2011 måtte Jessie J gå med både krykker og skinne på foten i lengere tid.
PÅ SKINNER: Etter et scenefall i 2011 måtte Jessie J gå med både krykker og skinne på foten i lengere tid.

– Fan knekte sitt eget bein for å ligne idolet

Jessie J frykter nå for sin egen sikkerhet.

Sangerinnen Jessie J er for tiden dommer i den britiske versjonen av «The Voice» og for et år siden brakk hun foten i et stygt fall og troppet opp på den røde løperen med glitrende krykker og en stor fotskinne.

Nylig ble hun skremt av en ekstrem fan som hevder hun brakk sitt eget bein for å etterligne sitt store idol.

Tenåringsjenta skal ifølge The Sun ha fått tak på Jessies private kontaktinformasjon og sent et bilde av den ødelagte foten, etterfulgt av en drøss med meldinger hvor hun skrev «Jeg er villig til å gjøre alt for å være lik deg».

Les også: MTV European Music Awards er i gang!

– Hun er både lei seg og redd

En kilde nær Jessie forteller til The Sun at hendelsen skal ha gått inn på «Price Tag»-sangerinnen og at hun har følt et stort ubehag etter hendelsen.

fot
fot

– Jessie er en veldig følsom og god jente som elsker å holde nær kontakt med fansen sin. Men denne hendelsen ble virkelig for mye for henne og hun endte opp med å bli veldig redd og lei seg. Hun ble lei seg fordi en fan skadet seg selv for å ligne på henne, men hun ble også veldig engstelig for sikkerhet sier kilden.

Jessie har en dedikert fanskare som hun har gitt navnet «Heartbeats» og flere fans har i løpet av det siste året postet bilder av tatoveringer av hennes ansikt som de har foreviget på kroppen.

Jessie har ikke tidligere hatt ekstra sikkerhet rundt seg når hun har vært ute i det offentlige, men fortalte for få dager siden under en konsert i London at hun nå begynte å bli engstelig fordi hun følte seg ubeskyttet på scenen.

Det er ikke visst hvordan fanen brakk sin egen fot og Jessies talsmann ønsker ikke å kommentere ryktene.

Les også: TV-stjerne sjokkerer: – Jeg elsker porno!

Økt sikkerhet

En annen kilde sier allikevel til nettstedet at nå som sangerinnen begynner å bli mer og mer populær, både for sin egen karriere og for sin rolle i «The Voice» er hun nå nødt til å vurdere større sikkerhet rundt seg selv.

– Hun elsker sine fans, men når ting går så langt som dette så blir økt sikkerhet uunngåelig. Det skjer med alle popstjerner når de blir mer populære. Det er en av baksidene i rampelyset. Jessie ville helst sett at det ikke ble slik, sier kilden.

Jessie tok av gipsen i oktober 2011, men ifølge The Sun kommer stjernen til å slite med skaden resten av livet, blant annet ved at hun ikke vil kunne bruke høye hæler uten smerter i foten.

Les også:– Her er Hollywoods nyeste kjendispar