Mor og datter angrep dørvakt

Kristiansund-dørvakta måtte tilkalle politiet da mor og datter lagde trøbbel på byen i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kl 02.30 natt til søndag ble politiet varslet om bråk ved et av byens utesteder. Det viste seg at det var en mor i 40-årene og hennes datter i 20-årene som laget bråk, og moren skal ha angrepet dørvakta.

Kan bli anmeldt

– Politiet ble varslet, og viste bort bråkmakerne fra stedet. Det er mulig det vil komme en anmeldelse i ettertid, sier operasjonsleder ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt, Leif Bergem-Ohr til tv2.no.

Det var ellers en ganske hektisk natt for politiet på Nordmøre og Romsdal.

Mye fyllebråk

I Molde ble en overstadig ungdom i 20-årene avhentet i Strandgata og innbrakt i drukkenskapsarresten for å sove ut rusen.

I Åndalsnes hadde et utested problemer med en gjest og politiet måtte tilkalles for å få ham fjernet. Han ble pålagt å dra hjem.

Litt senere ble det nok en gang varslet om bråk i Åndalsnes. To personer hadde vært i klammeri med hverandre inne på et utested og den ene av dem ble skadet i en skulder og måtte til legevakt. Saken vil bli anmeldt mandag og videre etterforsket av Rauma lensmannskontor.

Senere på natta måtte jammen politiet ut i både Molde og Kristiansund for å få festglade folk til å dempe musikken på nachspielene, sånn at naboene skulle få nattero.