ronaldohest
ronaldohest

Ronaldo viste frem kjempelåret etter «hesteskudd»

Skulle egentlig Cristiano Ronaldo blitt fotballspiller eller veddeløpshest?

Alt videoinnhold fra Canal +

Osasuna - Real Madrid 1-5

To uavgjortresultater på rad gjorde Real Madrid-fansen usikre på om La Liga-gullet er i ferd med å glippe. Men nå er Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater tilbake opp mot sitt beste igjen.

Lørdag ble 5-1-seieren mot Real Sociedad fulgt opp med nok en 5-1-triumf. For stakkars Osasuna ble til tider statister på eget gress.

Først var det Karim Benzema som fikk nettsus med et fantastisk volleytreff. Innlegget fra Cristiano Ronaldo ble nydelig ekspedert opp i motsatt vinkel bak sjanseløse Andrés Fernández.

Scoringen til Benzema var av høy, høy klasse, men det ventet enda mer for tilskuerne på Estadio Reyno de Navarra. For Cristiano Ronaldo er ikke akkurat kjent for å la seg overgå av verken motspillere eller lagkamerater.

Les også: Tørker Casillas snørr på ballgutten her?

Etter 36 minutter fikk portugiseren ballen rundt 30 meter fra mål. Han brukte noen touch på å få kontroll på kulen før det smalt. Ballen forlot foten til Ronaldo som et prosjektil og suste rett inn i nettet.

27-åringen feiret La Liga-scoring nummer 36 ved å peke på låret som sto bak skuddet. En muskel som til forveksling ser ut som noe man finner på en travhest. Lagkameratene på benken så ut til å sette pris på opptrinnet og kopierte feiringen til sin suverene toppscorer.

Se alle scoringene i videovinduet øverst i saken

Real Madrid var imidlertid ikke ferdig for kvelden. Ronaldo scoret nok en gang og Gonzalo Higuaín puttet to ganger, mens Nino reduserte for Osasuna i kampen som altså endte 5-1 til «Los Blancos».

PS: Real Madrid har nå scoret vanvittige 100 mål på 30 ligakamper så langt denne sesongen.