Tottenham manager Harry Redknapp er aktuell for England jobben. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Tottenham manager Harry Redknapp er aktuell for England jobben. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Redknapp-ryktene preger Tottenham

Spurs har slitt etter at Harry Redknapp ble storfavoritt til å overta England. Samtidig anklages fotballforbundet for at prosessen med å finne en ny landslagssjef tar for lang tid.

London (TV 2 Sporten): Harry Redknapp nekter for at Tottenhams fall i Premier League skyldes at han er storfavoritt til å bli Englands neste landslagssjef. 64-åringen kommer imidlertid ikke unna pilen har pekt nedover etter at Fabio Capello forlot stillingen tidlig i februar.

For i perioden etter italieneren tok med seg sakene sine og dro fra Wembley, står londonernes ligaform i grell kontrast til prestasjonene fra tidligere i sesongen.

– Vi kan ikke tillate oss å snuble noen steder, sier Redknapp i forkant av helgens møte med Swansea.

Redknapp har rett i at feilskjærene ikke kan komme ofte i innspurten.

Det som så ut til å bli en enkel parademarsj for å sikre tredjeplassen, har utviklet seg til å bli en beinhard kamp om å få spille i Mesterligaen neste sesong.

– Jeg hadde vært en løgner hvis jeg hadde sagt nei til å ta fjerdeplassen nå. Å bli nummer fire er en sterk prestasjon, men vi har lyst til å ta tredjeplassen, sier Redknapp, som etter England-ryktene bare har ledet Spurs til fem poeng på seks kamper i Premier League.

Få opp farten!
Terry Venables, som både har vært England- og Tottenham-manager, tror det er uheldig at det engelske fotballforbundet drøyer med å ansette en ny landslagssjef. Selv om alt tyder på at Redknapp står øverst på ønskelisten, har FA fortsatt ikke tatt kontakt med «Happy Harry».

– Harry er kandidaten, men dette har tatt for lang tid for meg. Ingen ser ut til å vite hva som skjer, sier Venables ifølge The Telegraph.

– Det er ikke sunt for noen. Det er en stor jobb, og de trenger å ansette noen umiddelbart. Jeg kan ikke se noen fordeler med at en manager kommer inn i siste liten. Han må bli kjent med spillerne.

Gary Neville, som fikk 85 landskamper for «Three Lions», er heller ikke nevneverdig imponert over at FA tilsynelatende somler.

– Vi går inn til et mesterskap, men hvem skal lede laget, hva slags taktikk skal vi ha og hvilke prinsipper skal vi ha? Det er situasjoner der det ikke er tatt noen avgjørelser – både med spillere, manager og det er også en rettssak, sier Neville, som sikter til John Terry som er anklaget for å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot QPRs Anton Ferdinand.