BOBBI KRISTINA ble overveldet av følelser da hun mottok morens hyllest.
BOBBI KRISTINA ble overveldet av følelser da hun mottok morens hyllest.

Nå har hun fått sin første rolle som skuespiller

Bobbi Kristina går i mammas fotspor.

Det har vært noen tøffe måneder for tenåringsdatteren til Whitney Houston, Bobbi Kristina, etter at hennes mor ble funnet død i badekaret på hennes hotellrom den 11.februar.2012.

Nå melder nettstedet Radaronlie at Bobbi endelig kan ha noe å glede seg over, hun skal nå gå i sin mors fotspor og bli skuespiller.

Les også: Kristina Brown hører mammas stemme

Får sin første, store rolle

Det er produsenten og familievennen Tyler Perry som nå har gitt 19-åringen en rolle i hans TV-serie «For Better Or Worse» som snart starter med sin andre sesong på TV-kanalen TBS.

Ifølge kilder skal Bobbi spille datteren til en av stylistene som jobber i salongen til karakteren Angela William, som spilles av Tasha Smith.

Dette vil være den største, store rollen til ungjenta som på sin egen Twitter-konto beskriver seg selv som «danser, skuespillerinne og musiker. Født inn i rampelyset».

Les også: Bobbi Kristina arver alt

Ville lære datteren musikk

«God kveld Norge» har i et tidligere intervju med musikkpedagogen Seth Riggs, som blant annet har jobbet med Michael Jackson og Whitney Houston, kunnet avsløre at uken etter Houstons død skulle hun og datteren til Riggs for å gi Bobbi sangopplæring.

– De to skulle hit til meg å synge uken etter Whitneys død. Vi skulle jobbe med Bobbis stemme. Det hele er en stor tragedie og jeg tror det kommer til å ta lang tid før den unge jenta kommer til å klare å synge igjen, sa Riggs til «God kveld Norge».

Les også: Hevder Whitneys datter (18) tok dop etter begravelsen