Bjørg Braathen (67) er i full jobb og aktiv på fritiden. Nå vil hun gå drastisk til verks for å forsinke aldringstegnene.  (Foto: God morgen Norge)
Bjørg Braathen (67) er i full jobb og aktiv på fritiden. Nå vil hun gå drastisk til verks for å forsinke aldringstegnene. (Foto: God morgen Norge)
Bjørg Braaten (67) er i full jobb og aktiv på fritiden. Nå vil hun gå drastisk til verks for å forsinke aldringstegnene.  (Foto: God morgen Norge)
Bjørg Braaten (67) er i full jobb og aktiv på fritiden. Nå vil hun gå drastisk til verks for å forsinke aldringstegnene. (Foto: God morgen Norge)

Bjørg (67) vil gå drastisk til verks for å bli kvitt rynkene på halsen

Over halvparten av norske kvinner kjenner minst én person som har fått utført kosmetiske inngrep.

Bjørg Braathen er 67 år og føler seg ekskludert. I damebladene overdrysses 20-, 30-, 40- og 50-åringene med sminke- og klestips. Der stopper det. - Da er det liksom ikke noe mer. Vi eldre er ikke lenger med, men det vil vi absolutt være, for inni oss er vi veldig med, sier 67-åringen. For å passe inn har hun gått drastisk til verks og bestemt seg for å ta en plastisk operasjon. - Omgivelsene mine sier jo at de ikke legger merke til det. Men nå sa jo svigerdatter