nixon
nixon

Kjenner du igjen «Sex og singelliv»-stjernen?

Barberte bort sine røde lokker.

«Sex og singelliv»-stjernen Cynthia Nixon har barbert av seg alt håret på hodet.

Grunnen til den overraskende forandringen av utseendet er fordi hun spiller i en ny Broadway-oppsetning – og karakteren hennes Vivian Bearing har kreft.

Spiller karakter med kreft

Stykket heter «Wit» – og Nixon forteller i et intervju med den amerikanske TV-kanalen «Live! With Kelly» at hun trodde det skulle være lett jobb med et barbert hode.

– Jeg trodde det skulle være lett med lite hår, men jeg må barbere det bort hver dag. Jeg har alltid vært litt spent på hvordan jeg ville sett ut uten hår. Jeg liker det, men jeg tror nok ikke jeg skal ha det slik for resten av livet, sa hun.

Har kreft

Karakteren til Cynthia Nixon studerte poesi fra 1700-tallet, og var professor.

– Hun er den beste og vet det veldig godt. Så får hun ordartet kreft og må gjennomgå veldig tøff behandling og lærer mye om seg selv.

Stykket spilles på Manhatthans «Samuel J. Friedman Theatre» i New York.

Lesbisk forhold

Cynthia er i et lesbisk forhold med advokaten Christine Marinoni. De to kjempet for en tid tilbake aktivt for å forandre loven slik at de kunne si ja til hverandre i New York.

– Det er virkelig tid for det nå. Og det er veldig surrealistisk for oss i New York, for det er så mange homofile her, og så mange heterofile med homofile venner. At vi ikke får gifte oss er helt ulogisk, sa superstjernen til «God kveld Norge» for to år siden.

De to kvinnene ble foreldre til Max Allington Nixon-Marinini i februar.

«Sex and the City»-stjernen har to barn fra før, Samantha (14) og Charles (8), fra sitt tidligere forhold med fotografen Danny Mozes.

Cynthia-Nixon
Cynthia-Nixon