Savnet kvinne funnet i Bergen

Store letemannskaper søkte natt til fredag etter en kvinne i 50-årene som er meldt savnet i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 09.00 fredag morgen melder politiet at kvinnen er funnet. Hun skal ha blitt funnet av politiets hundepatrulje og i nærheten av bopel.

– Tilstanden er bevisst. Hun er nedkjølt, våt, og blir tatt hånd om av helsepersonell, opplyser politioverbetjent Lars Morten Lothe i Bergen Vest politistasjonsdistrikt til BT.no.

Kvinnen forsvant fra sin egen bopel på Kråkenes i Bergen ved 17-tiden torsdag. Siste observasjon av henne ble gjort 17.30, opplyste operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt til NTB torsdag.

Flere titall frivillige fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder har bistått politiet i letingen etter kvinnen.

– Vi har lett i nærområdene, men foreløpig har vi ikke funnet henne. Vi vil trolig holde på en time eller to til, før vi gir oss og venter til i morgen med å fortsette. Mørket gjør letearbeidet vanskelig, sa Hilland like før klokken ett natt til fredag.

Ifølge Hilland er det ikke grunn til å mistenke at det kan ha skjedd noe kriminelt med kvinnen.

Kvinnen skal være rundt 165-170 cm høy, ha slank kroppsbygning og være lys i huden. Det er ukjent hvordan hun var kledd. Hun ble meldt savnet av familien. (©NTB)