UJAH
UJAH

LSK-spiller spøkte om Ujah-retur

LSK har heller ikke råd til å leie nigerianeren.

Lillestrøm (TV 2 Sporten): 1. april kom tidlig til Lillestrøm i år: Erling Knudtzon meldte på Twitter at Anthony Ujah var tilbake på Åråsen, men det var bare en spøk. Nigerianeren blir for dyr for LSK.

- Det var mange som syntes det var litt artig, og noen som ble litt sure, sier høyrevingen til TV 2 Sporten.

Stein, saks, papir-spøk
Det ble stor oppstandelse på Twitter da Knudtzon spøkte med at Anthony Ujah var klar for Lillestrøm. Det hele var resultat av en intern konkurranse i spillergruppa.

- Vi kjedet oss litt her i lunsjen, og så var det noen av gutta som kom opp med at det var en morsom spøk. Så tok vi stein, saks og papir, taperen måtte legge det ut - og saksa holdt ikke for min del, sier Erling Knudtzon med et smil.

Les også: Se FC Football her: Hvorfor er tungen til Jack Wilshere alltid ute?

Men dessverre for Kanarifansen var det bare en tidlig aprilspøk - selv om Anthony Ujah på tirsdag fridde til LSK om å hente ham på en låneavtale.

For dyr
Sportsdirektør Torgeir Bjarmann fastslår at Mainz-spissen blir for dyr.

- Det er helt umulig for Lillestrøm per dags dato å kunne hente han til en fornuftig økonomisk pris i og med at summen var godt over 20 millioner kroner for ni måneder siden. Det sier seg selv, sier Bjarmann.

Les også: Søramerikansk fotballkunst senket Moa og co.

Etter det TV 2 erfarer jobber LSK intenst med å hente inn en erstatter for strekkskadde Fredrik Gulbrandsen som kan miste hele vårsesongen. Også Vålerengas Fredrik Stoor og Starts Espen Børufsen er aktuelle for en overgang til LSK før overgangsvinduet stenger 31. mars.