wilshere
wilshere
southall
southall
058
058
magdeburg
magdeburg
skrittet
skrittet
halvdalsivertsen
halvdalsivertsen
rambirmarva
rambirmarva
bestemor
bestemor

Se FC Football her: Hvorfor er tungen til Jack Wilshere alltid ute?

Bjarte Tjøstheim kommer på besøk, vi besøker Englands dårligste lag og Norges ukjente fotballproff, Rambir Bjørn Marwa. Se den nye episoden av FC Football her.

Radioresepsjonens Bjarte Tjøstheim kommer på besøk, så da tar vi et nøye blikk på uanstendig oppførsel på benken til Arsenal, Bjartes favorittlag. I tillegg deler Bjarte informasjon om langrennsjentene, vokalisten i Supertramp og en jazzgitarist vi aldri har hørt om.

Lenger ned i divisjonssystemet gikk Nova FC på et rekordtap nylig. De tapte hele 0-58 for Wheel Power FC, og slo dermed den gamle engelske rekorden, som var 0-55. Men Nova gir seg ikke, og vi ser hvordan det gikk når Nova gjorde et forsøk på å reise kjerringa.

Vi får endelig besøkt en av Norges minst kjente Englandsproffer, Rambir Bjørn Marwa, og løser mysteriet om han har spilt en juniorlandskamp for Norge, eller ikke.

Som vanlig blir det litt småplukk, som en sinna bestemor, Magdeburgs fans som bruker piler for å vise spillerne hvor målet står og likheten mellom en ung Halvdan Sivertsen og Luka Modric.

I tillegg har vi tenkt å bruke 50 pund til å stille en overvektig eks-keeper et spørsmål. Men akkurat hva vi skal spørre om, kan du bestemme.