EN STOR DRØM: For første gang i historien er det ikke Dorthe Skappel som åpner en «God kveld Norge» sending. Lørdag får nemlig Michelle Roman Karlsen oppfyllt sitt høyeste ønske via «Kvelden er din».
EN STOR DRØM: For første gang i historien er det ikke Dorthe Skappel som åpner en «God kveld Norge» sending. Lørdag får nemlig Michelle Roman Karlsen oppfyllt sitt høyeste ønske via «Kvelden er din».

Her gir Dorthe fra seg tronen for første gang i God kveld Norges historie

Dette har aldri skjedd i løpet av 15 år.

Programmet «Kvelden er din» har blitt en stor suksess og hadde allerede før premieren fått topp terningkast av anmelderne.

Denne helgen er en av de heldige som får oppfylt sin store drøm, Michelle Roman Karlsen på 17 år.

Med hjelp av programmet får hun møte sitt store idol Dorthe Skappel og får lov til å åpne en sending av «God kveld Norge» sammen med henne.

«Kvelden er din» ser du på TV 2 lørdag klokken 20:00

– Det er helt ubeskrivelig. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er ganske uvirkelig, forteller Michelle til «God kveld Norge» etter opptaket.

Les også: Truls Svendsen røper hemmeligheten bak suksessen

Deler rollen for første gang

I 15 år har Dorthe Skappel ledet programmet alene, men nå for aller første gang i historien, låner hun bort både studio og rollen sin.

– Det var absolutt første gang og jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Ikke på veldig lenge i hvert fall, ler Dorthe.

Som legger til,

– Nei, det har bare vært kjempegøy. Det er noe med det, jeg synes det er veldig morsomt å se noen som er så entusiastiske og har så lyst til å drive med det vi driver med. Så er det jo veldig fint å kunne gi dem muligheten til å se hvordan ting egentlig er da. Og så tror jeg ikke at vårt program og vårt studio er så vanskelig å starte i, sier programlederen.

Når man bare er 17-år og skal fylle så store sko er det ikke rart at den unge jenta var nervøs.

– Jeg var kjempenervøs. Alle var liksom så stille og sto å så på meg mens jeg måtte gå fram å snakke, så det var litt skummelt, forteller Michelle.

Ved siden av henne sitter Skappel som roser henne for rollen hun gjorde.

– Hun klarte seg kjempefint! Vi fikk litt trening med å gå på høye hæler og hvordan man skal bevege armene og slike ting, og etter litt trening med det så ble det veldig bra, sier programlederen.

Les også: Nå går Marthe Skappel i mammas fotspor

Stort forbilde

Det er tydelig at det er stas for 17-åringen å høre disse ordene fra Dorthe, for det er hun som har vært inspirasjonen til at Michell nå vil jobbe i TV.

– Dorthe er mitt store forbilde. Jeg vil veldig gjerne bli programleder som henne. Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å jobbe i TV Jeg har hatt denne drømmen mest fordi det har «God kveld Norge» har gått kjempe lenge på TV, så jeg har jo sett det mange ganger. Jeg har alltid drømt om å jobbe som programleder. Og da har jeg bare funnet ut at jeg vil være slik som Dorthe, istedenfor å være en som prøver å være morsom hele tiden, forteller ungjenta.

– Hva synes du var det mest utfordrende som programleder Michelle?

– Det å lære meg det jeg skulle si, og det å gå på så høye sko, det var mest utfordrende, ler hun.

Les også: Dorthe Skappel lurte motepolitiet trill rundt

– Vær deg selv

For Michelle har dette vært den aller største TV-opplevelsen hun har hatt.

Selv studerer hun på medier og kommunikasjon på andre året på videregående og forteller at hun har lært mye om hvordan det er å jobbe bak kamera, men også litt som skuespiller foran i noen av studentfilmene.

– Jeg tror at det vanskeligste med å være på TV, og ha en slik oppgave som jeg har, det er at jeg skal være meg. Når du får en jobb som skuespiller for eksempel så kan man gå inn i en annen person på en måte, mens når du er her så kan du bare være deg, sier Dorthe som avslutter med å gi Michelle noen viktige og gode råd på veien videre mot drømmen.

– Det beste rådet jeg kan gi er egentlig å bare jobbe målbevisst mot det du har lyst til. Husk å være deg selv og bevar den jenta du er og den gløden du har og bli bare enda mer trygg på deg selv, og prøv mange nok ganger, så tror jeg du kan komme deg langt på vei, sier Skappel til den unge jenta.

Les også: Dorthe: – Jentene takker meg for at de endelig kan slippe ut magen