roberos (Foto: TV 2)
roberos (Foto: TV 2)

«BB»-Roberto fant lykken med strippe-Janica etter TV-sex

– Vi prøver å besøke hverandre så ofte som mulig.

Da TV 2 Bliss sendte «Big Brother» før jul i fjor, tok den finske stripperen Janica de norske deltakerne med storm da hun kom inn i huset på en ukes utveksling fra den finske versjonen av serien.

Hun fant raskt tonen med norske Roberto Obando, og de endte til sengs ved flere anledninger. Paret har fortsatt god kontakt og det er svært søt musikk mellom dem i dag.

På besøk i Finland

obandos (Foto: TV 2)
obandos (Foto: TV 2)
– Vi har masse kontakt og jeg var var i Finland å besøkte henne for to uker siden. Det var kjempegøy og vi var på mange intervjuer med forskjellige blader, sier Roberto til «God kveld Norge» og forteller at det er langt mer oppmerksomhet rundt «Big Brother»-deltakerne i Finland enn det er i Norge.

Obando er for tiden på jobb på oljeplattform, men forteller at han venter besøk fra Janica når han kommer i land.

– Vi er ikke kjærester, men vi prøver å besøke hverandre så ofte som mulig for å se hva som kan skje, sier han.

Les også: Finsk «Big Brother»-deltaker skal sjokkere Norge

Skulle ikke ha sex

Den finske tobarnsmoren, stripperen og regnskapsføreren Janica brukte bare 24 timer fra hun sjekket inn i det norske «Big Brother»-huset til hun havnet til køys med Roberto. Dette til tross for at hun på forhånd hadde bestemt seg for å ikke ha sex på TV.

– Da de spurte meg før jeg gikk inn i «Big Brother» om det var noe jeg ikke skulle gjøre i huset, svarte jeg at jeg ikke skulle ha sex. Men så hendte det og når det hadde skjedd en gang, kunne vi like gjerne gjøre det flere ganger. Jeg anger ikke, sa hun til Big Brothers nettside.

Heller ikke Roberto angret nevneverdig på TV-sexen da han kom ut av huset.

– Jeg lyver om jeg sier at jeg angrer. Alle andre hadde gjort det samme, sa Roberto til «God kveld Norge» og la til:

– Skjer det så skjer det.

Se Janicas dampende strippeshow

(artikkelen fortsetter under bildet)

Roberto (Foto: TV 2)
Roberto (Foto: TV 2)

Vant i Finland

Mens Roberto endte på tredjeplass i den norske «BB»-finalen, gikk Janica helt til topps i Finland. Etter 104 dager i huset kunne hun innkassere 50.000 euro for innsatsen.

– Jeg forventet ikke dette. Det jeg ser frem til nå, er å se barna mine, uttalte Janica til det finske nettstedet Stara.

Les mer: BB-Tiia: – Vi gled fra hverandre

Brudd og samboerskap

Andreas Paulsen og Siv Anita Austad, Silje Hellerud Engen og Joakim Eik, Tiia Maria Sorjonen og Magnus Teie Færgestad fant alle tonen inne i «Big Brother»-huset.

I dag er Magnus og Tiia bare gode venner, men de to andre parene har flyttet sammen. Hvordan det har gått med forholdene kan du lesere her.

bb (Foto: TV 2)
bb (Foto: TV 2)