TØFFE KÅR: I filmen «Mirror Mirror» spiller Julia Roberts mot unge, fremadstormende skuespillere som Armie Hammer og Lily Colins. Begge kan skrive under på at dagens Hollywood er tøft.
TØFFE KÅR: I filmen «Mirror Mirror» spiller Julia Roberts mot unge, fremadstormende skuespillere som Armie Hammer og Lily Colins. Begge kan skrive under på at dagens Hollywood er tøft.

«Mirror Mirror»-stjernene: – Man må gjennom år etter år med avslag

Unge skuespillerstjerner om Hollywoods tøffe kår.

I filmen «Mirror Mirror» spiller Julia Roberts mot unge, fremadstormende skuespillere som Armie Hammer og Lily Colins. Sistnevnte er datter av den mer kjente Phil Colins, og hun spiller hovedrollen som Snøhvit i filmatiseringen av eventyret som har premiere på norske kinoer 30. mars.

Les også: Se Hollywood-stjernenes private bilder

– Må være tykkhudet

Begge de to unge skuespillerne kan skrive under på Julia Roberts nylige uttalelser om at dagens Hollywood er mye tøffere for unge skuespillere enn da hun selv slo gjennom med «Pretty Woman».

– Det er tøft. For det første, så er det vanskelig å komme seg inn i bransjen, normalt tar det år etter år med avslag. Man blir fortalt at man ikke er god nok, man ser ikke bra nok ut og man er ikke smart nok. Man må være tykkhudet for å komme seg gjennom alt det før man endelig får seg én jobb, sier Armie til «God kveld Norge».

Og har man først fått sitt første oppdrag, er det ikke dermed sagt at man er sikret en lys fremtid.

– Det kan alltid være din siste jobb, legger han til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

armieh
armieh

Les også: – Jeg streber ikke etter å bli et sexsymbol

– Mye nerver

Armie har kommet langt på sine 25 år. Han har medvirket i populære TV-serier som «Veronica Mars», «Gossip Girl», «Reaper» og «Desperate Housewives». Han spilte mot Leonardo DiCaprio i Clint Eastwoods film «J. Edgar» i 2011, og året før spilte han i den omtalte «The Social Network»-filmen.

Likevel slapper han ikke av med tanke på fremtiden.

– Min største utfordring er nok nervene. Man blir nervøs. Ting begynner å bety mer og mer, sier han.

– Jo større prosjekt, jo flere vil se det, og jo mer du tråkker feil, jo flere vil se at du tråkker feil, sier han og legger til at han håper det en dag vil bli enklere.

– Men det har det ikke blitt ennå, sier han.

Les også: «Veronica Mars»-stjernen kaster klærne

– Venner får rollene

22 år gamle Lily Colins føler seg fortsatt veldig fersk i bransjen, men hun har allerede erfart hvor tøff bransjen kan være.

– Jeg er fremdeles veldig ny i forhold til alt dette, med å gjøre ting selv. Min familie har gjort det før meg, men for min del har jeg fått nei så mange ganger til roller som nå har gått til venner av meg, sier hun til «God kveld Norge».

Hun er likevel strålende fornøyd med å ha rodd i land Snøhvit-rollen.

– Akkurat nå føler jeg en sterk positivitet for unge Hollywood, ikke minst overfor mine venner som er skuespillere. Og om man ikke får en rolle er det ok, for da har en av dine venner fått den, og man er glade på hverandres vegne og støtter hverandre. Jeg ser at det er konkurranse, men for meg er det positivt for øyeblikket, sier hun.