64 KILO: Nadya Suleman har tatt av 64 kilo etter at hun fødte åttlinger. 14 barnsmoren føler seg nå bedre enn noen sinne.
64 KILO: Nadya Suleman har tatt av 64 kilo etter at hun fødte åttlinger. 14 barnsmoren føler seg nå bedre enn noen sinne.

14-barnsmammaen måtte kaste klærne for å betale husleien

Desperat Nayda Suleman tvunget til å stille på sexy fotoshoot.

14-barnsmoren Nadya Suleman ble verdenskjent da hun for tre år siden fødte åttlinger og hadde sin egen realityserie. Men det koster å livnære 14 barn uten å ha jobb. Så det var grunnen til at hun stilte halvnaken til intervju for det britiske magasinet Closer.

– Det var av desperasjon. Det er egentlig ikke meg, sier Suleman til TMZ og bekrefter også at hun er truet med utkastelse fra sin bolig fordi hun ikke hadde betalt husleien. Så hun var nødt til å få tak i penger.

Les mer av Closer-intervjuet med Suleman her

10 000 dollar for strippingen

I følge nettstedet TMZ fikk Suleman 10 000 dollar for å stille til intervju og fotografering.

Suleman har tidligere sagt at hun aldri skal posere naken og takket i 2009 nei til en og en halv millioner dollar for å undertegne en pornokontrakt.

– Jeg angrer ikke på at jeg takket nei, sier en blakk Suleman til TMZ og understreker at bildene for Closer er noe helt annet.

– Det er kvinnemagasin. Så bildene er ikke hyperseksuelle. De er anstendige. Og jeg skammer meg ikke over kroppen min. Det synes jeg ingen skal gjøre, sier hun til nettstedet.

Les også: Hillary Duff ble mamma

Gikk ned 64 kilo

I intervjuet med bladet forteller hun hvordan hun kom seg tilbake i form etter fødselen og gikk ned 64 kilo.

– Jeg bare gikk rett tilbake i min tidligere fasong som en strikk etter fødselen. Jeg vet ikke engang hvordan jeg gjorde det. Jeg spiser som en hest, teller ikke kalorier og har aldri eid en baderomsvekt i hele mitt liv. Jeg la på meg vekten til et helt menneske når jeg gikk gravid med åttlingene, jeg gikk fra å være størrelse 10 til 19, men nå er jeg tilbake til 8 igjen, forteller Nadya i 10 000-dollar-intervjuet.

Les også: Se Hollywood-stjernenes struttende babymager