64 KILO: Nadya Suleman har tatt av 64 kilo etter at hun fødte åttlinger. 14 barnsmoren føler seg nå bedre enn noen sinne.
64 KILO: Nadya Suleman har tatt av 64 kilo etter at hun fødte åttlinger. 14 barnsmoren føler seg nå bedre enn noen sinne.

Nå kaster 14-barnsmammaen klærne

Tilbake i form etter å ha født åttlinger.

14-barnsmoren Nadya Suleman ble verdenskjent da hun for tre år siden fødte åttlinger og hadde sin egen realityserie.

Alle barn er unnfanget av en spermdonor og selv sier hun at hun ikke har tid til en mann i livet sitt.

Les også:Hilary Duff ble mamma

Tatt av 64 kilo

Etter at barna nå har blitt litt eldre, har Nadya kommet seg tilbake i form og nylig kastet hun klærne for det britiske magasinet Closer for å vise fram sin nye kropp, skriver Daily Mail.

– Jeg har aldri sett så bra ut, sier hun til bladet.

Se bilder av den enorme magen her

Nadya poserer toppløs i en hudfarget truse og kan fortelle at hun nå er storfornøyd med sin nye kropp og at hun har tatt av nærmere 64 kilo.

Hun forteller også til bladet at hun føler seg som en fantastisk mor og at hun drukner i oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Men Nadya holder på singellivet med sine 14 barn og sier at hun ikke ønsker seg en kjæreste før alle barna er over 18 år.

– Jeg vet at mange kvinner like oppmerksomhet fra menn, men jeg går ut uten sminke, i joggedress, parykk og noen ganger tar jeg på meg en uekte graviditetsmage for å riste av meg mennene, sier hun.

Les også: Her er Hollywoods hjerteknusere

Nadya-Suleman (Foto: Nadya Suleman)
Nadya-Suleman (Foto: Nadya Suleman)

– Barna vet ikke hva godterier er!

Til tross for at Nadya har fått hard medfart av media og krass kritikk for at ingen av barna har en far i sitt liv, og at hun stadig overleverer barna til barnepiker, slår hun nå tilbake og sier hun er overrasket over at hennes barn ikke har fått skryt for sin oppførsel.

– Barna mine har god struktur og er meget disiplinerte. I tillegg spiser de bare sunt, de vet ikke hva godterier er! Jeg har gjort en virkelig god jobb med dem og får ikke noe skryt for det, sier den frustrerte moren til bladet.

Nå har altså Nadya kommet tilbake i form etter fødselen, og hvordan hun mistet de 64 kiloene, er hun ikke riktig sikker på.

sul
sul

– Jeg bare gikk rett tilbake i min tidligere fasong som en strikk etter fødselen. Jeg vet ikke engang hvordan jeg gjorde det. Jeg spiser som en hest, teller ikke kalorier og har aldri eid en baderomsvekt i hele mitt liv. Jeg la på meg vekten til et helt menneske når jeg gikk gravid med åttlingene, jeg gikk fra å være størrelse 10 til 19, men nå er jeg tilbake til 8 igjen, forteller Nadya.

Les også: – Jeg savner ingenting

Trener mye

Men selv om Nadya sier hun ikke vet hvordan hun gikk ned i vekst, legger hun ikke skjul på at hun trente mye etter fødselen.

Bare to uker etter keisersnittet med de seks guttene og to jentene tok hun 50 situps om dagen og var på trening to timer dagen, tre ganger i uken, men bare midt på natten mens en venninne satt barnevakt.

– Jeg har aldri trodd på dietter. Jeg spiser bare sunt. Jeg spiser 15 porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen. Jeg spiser utrolig mye, sier hun.

Hun forteller også at hun passer på å løpe flere ganger i uken mens hennes mor og venninner sitter barnevakt, men det skal kun være for å fjerne stress.

Les også:Jack Osbourne blir pappa