ste_elle_sommerf_2346513
ste_elle_sommerf_2346513

Derfor gråt Vibeke Klemetsen under hele svangerskapet

Veien mot å få lille India Leona var lang.

Tidligere TVNorge-værdame og «Extra»-programleder Vibeke Klemetsen blir svært hormonell under svangerskap. Likevel sa hun ja til å delta på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge før hun fikk datteren India Leona (1 måned). Til VG forklarer hun at seerne derfor fikk se en adskillig surere versjon av henne enn normalt.

– Gråt hele tiden

– Jeg sliter veldig med humørsvingninger når jeg går gravid, noe som gjorde at jeg var hormonell og gråt hele tiden. Jeg ble veldig sårbar, sier Vibeke Klemetsen til VG og mener humørsvingningen i graviditeten også er tøff for kjæresten Thomas Weeden.

– Jeg skjønner ikke at kjæresten min orker å bo sammen med meg mens det pågår, sier hun.

Fødsel på en time

Vibeke har datten Sophie (12) med Daniel Frank, og sønnen Liam Texas (2 1/2) med sin nye kjæreste. Begge ble født på vanlig måte, men den første jenta ble født ved hjelp av keisersnitt. Hun hadde nemlig fått et bekkenbrudd uten å vite om det 1 1/2 år før fødselen.

– Det var rart å komme på sykehus til et angitt tidspunkt. Så en time etter har du fått ditt tredje barn. Men det var greit å slippe de fødselssmertene også, sier hun til VG.