Her går det unna så det ryker   og det er nok ikke helt hva folk flest forventer av 'familie favoritten' Volvo. Vi liker det!
Her går det unna så det ryker og det er nok ikke helt hva folk flest forventer av "familie favoritten" Volvo. Vi liker det!

Volvo 240/244: Slik skal Volvo gjøre livet lettere

Utradisjonelle metoder i ny reklame ... Se video!

Vanligvis trauste og familieorienterte Volvo har ved noen anledninger skeiet ut de også. Nylig gjorde de det i en reklamesnutt for det som heter Volvokortet.

Her har de hentet fram en god, gammel helt, nemlig evigunge 240 (eller 244 for å være helt presis).

Og ingen hvilken som helst sådan heller – nei da, denne har 603 hk og når 100 km/t like raskt som en fullblods sportsbil – og så kan den naturligvis spinne. Masse.

Del med dine Facebook-venner

Den aktuelle bilen er faktisk en 1975-modell – akkurat som undertegnede. Men i motsetning til mennesker flest - og meg spesielt - er bilen bare blitt kjappere og kjappere etter fylte 30 år.

SE VIDEO: Børne? Da skal du vite hva du holder på med ...

Tar seg selv på kornet

Og den har krefter i overflod til tross for sin modne alder, får den all mulig anledning til å vise fram i klippet. Hvor populært det er blant den gjennomsnittlige Volvo-eieren vites ikke – men at ungdommen vil sette pris på børningen er vi ikke i tvil om.

Det er da også ungdommen som er den nye gjennomsnittskunden på de gode, gamle 240-ene – og i den sammenheng synes vi Volvo har tatt seg selv på kornet i den humoristiske reklamefilmen. Også kan det vel også hende at det er nettopp ungdommen som har mest behov for Volvokortet.

Hva synes du om reklamestuntet? Bruk kommentarfeltet under:

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=C2it8chQuqk

SE VIDEO: Verdens mest eksklusive børning