TILBAKE TIL USA: Prinsesse MAdeleine har søndag morgen reist tilbake til USA hvor hun planlegger å bli værende.
TILBAKE TIL USA: Prinsesse MAdeleine har søndag morgen reist tilbake til USA hvor hun planlegger å bli værende.

Madeleine nekter å bli i Sverige

Har reist tilbake til USA og kommer kun tilbake en gang før sommeren.

Prinsesse Madeleine av Sverige har fått krass kritikk fra flere hold om at hun trekker seg bort fra kongefamilien og deres oppgaver.

Nylig var hun hjemme en snartur i Sverige for å hilse på den nyfødte lille prinsessen som hun har blitt tante til, Estelle Silvia Ewa Mary, datter av kronprinsesse Victoria og kronprins Daniel.

Les også: Hun er Camillas norske venninne

Blir i USA

Men grytidlig søndag, reiste prinsesse Madeleine tilbake til New York sammen med sin kjæreste Chris O´Neill og ifølge Expressen.se skal hun ha gjort det helt klart for alle i kongefamilien at hun planlegger å bli i USA.

Hun skal også ha gitt beskjed om at den eneste gangen hun nå kommer hjem før sommeren er under dåpen til lille Estelle den 22. mai, og selv om tante Madeleine kommer i dåpen, vil hun returnere til USA bare to dager etter den store festen.

Se bildene av Madeleine og kjæresten vende tilbake til USA her.

Nylig kunne «God kveld Norge» fortelle at den svenske hoffeksperter, Catarina Hurtig, har vært en av de som er svært kritisk til prinsesse Madeleines prioriteringer.

– Madeleine har vært den bortskjemte lillesøsteren som mange har oppfattet som en «brat», som kan velge helt og holdent selv hva hun vil gjøre. Og i tillegg har hun mottatt apanasje, noe folk kanskje mener stikker litt i øynene, sa Hurtig og la til:

– Jeg tror jeg er enig med alle svensker om at vi vil at vår prinsesse skal være mer i Sverige, og synes mer her.

Men nå har altså prinsessen gjort det klart, at det ikke vil skje i nærmeste fremtid.

Les mer: – Prinsesse Madeleine er en bortskjemt drittunge

Ny kjæreste

Kjæresteparet reise om bord på SAS-flyet SK 903 fra Arlanda flyplass som vil lande på Newark flyplass like utenfor New York.

Med seg hadde Madeleine også sin lille hund, Zorro, som kjæresten Chris måtte bære i en spesialveske.

Hunden Zorro var tidligere kjæledyret til Madeleine og hennes eks, Jonas Bergström, men nå tilhørere den altså Madde og Chris.

Prinsessen ble vist inn i flyet av et VIP-personell.

Les også: Nå er prinsesse Estelles dåpsdato satt

Inn i varmen

Det var Expressen som tidligere denne uken avslørte at Madeleine ikke kom alene på slottsbesøk, men at også Chris fikk være med å hilse på den nyfødte.

Avisen mener dette er et godt bevis på at O´Neill har kommet på god fot med kongefamilien og at han kan ha blitt godkjent som Madeleines fremtidige ektemann.

Les også: Slik var prinsessens første dager på slottet