FORLOVET: Milet Cyrus bekrefter forlovelsen til kjæresten Liam Hemsworth
FORLOVET: Milet Cyrus bekrefter forlovelsen til kjæresten Liam Hemsworth

Er Miley Cyrus og Liam Hemsworth forlovet?

Disney-stjernens bilde av diamantring vekker oppsikt.

Miley Cyrus (19) ble en av verdens største stjerner da hun inntok rollen som Hannah Montana i den populære Disney-serien.

Etter den tid har Cyrus jobbet hardt for å bli mer voksen og har gitt ut flere album på egen hånd og sjokkert med sine sexy musikkvideoer.

Les også: Se Hollywood-stjernenes private bilder

Viste ringen

Miley har også funnet kjærligheten med skuespiller Liam Hemsworth, og nå ryktes det at paret kan ha tatt forholdet et skritt videre.

Det var etter at Cyrus postet et bilde på sin Twitter-profil at ryktet startet, for på bildet viser Miley fram hånden sin med en stor diamantring på ringefingeren.

Les også: Kjendisenes sexbilder lekket på nettet

– Planlegger bryllup

En kilde skal også ha kunnet fortelle il magasinet OK! Weekly at paret har planlagt en forlovelse i lengre tid.

– De vil fremdeles holde det som en stor hemmelighet, men de har lenge tenkt seriøst på å inngå ekteskap. Liam er dypt forelsket i henne. Miley ønsker seg et stort og flott bryllup, sier kilden.

Et bryllup er kanskje ikke så dumt heller for Liam er snart klar med sin store gjennombrudd i den velroste serien «The Hunger Games» som starter opp i disse dager.

Serien er spådd en stor fremtid og enorm suksess, noe som muligens vil gjøre Liam til en enda større kvinnemagnet.

Les også: Miley Cyrus' kjæreste forsvarer marihuanavideo

Nylig var kjæresteparet på forsiden av magasinet Teen Vouge og i et intervju fortalte paret om hvordan de ser på fremtiden og jobben de begge gjør

– Vi prøver å ta et steg av gangen og se hvordan ting fungerer, sa Miley.

Paret møttes under filmen «Last song» og Miley har tidligere fortalt til Ellen Degeneres hvordan deres første møte var.

– Det var faktisk ikke kjærlighet ved første blikk. Jeg var litt på den at jeg var lei av gutter og var bare klar for å gjøre en bra jobb. Men så møttes vi en dag og han åpnet døren for meg når jeg skulle inn på jobben og jeg ble helt satt ut. Jeg har bodd i Los Angeles i evigheter og jeg tror aldri noen har gjort det for meg. så jeg ble sjarmert. Men jeg skal ikke lyve, det var en preiode hvor vi jobbet sammen og ting ble veldig pinlig, men så kom vi over det punktet og ble bedre kjent. Etter det har jeg bare blitt mer og mer glad i han, fortalte skuespillerinnen.

Se det forelskede paret og intervjuet her:

Les også: Miley Cyrus' sofastunt endte med beinbrudd i rumpa