Thorir Hergeirsson krangler med presidenten for det brasilianske håndballforbundet i kampen mellom Norge og Brasil. (Foto: TV 2/)
Thorir Hergeirsson krangler med presidenten for det brasilianske håndballforbundet i kampen mellom Norge og Brasil. (Foto: TV 2/)

Thorir Hergeirsson tente på alle pluggene

- Når man er vokst opp på en vulkan, blir man preget av miljøet.

De norske håndballjentene ga fra seg seieren og spilte 25-25 mot Brasil i lørdagens landskamp i OL-hallen i London.

Norge hadde en klar ledelse med 25-21 kort før slutt, men mistet den og fikk bare uavgjort. Trener Thorir Hergeirsson var meget irritert mot slutten av kampen. Da viste islendingen sitt temperament i en diskusjon med en brasiliansk leder.

Se video av kranglingen øverst i artikkelen

- Når man er vokst opp på en vulkan, blir man preget av miljøet, sa Hergeirsson, som ble frustrert av dommeravgjørelsene, til TV 2 etter kampen.

Han mente den brasilianske håndballpresidenten blandet seg inn fra tribunen og ga beskjed om hva han mente om det.

- Vi kjenner hverandre godt og er gode venner. Da kan det bli litt krangling. Vi skværet opp.

Mange tekniske feil
Det norske laget gjorde flere unødvendige tekniske feil underveis. Dommerne hadde heller ikke sin beste dag.

Landslagstrener Mia Hermansson Høgdal synes jentene leverte bedre forsvarsspill enn i torsdagens kamp. Målvakt Silje Solberg spilte godt mot en god motstander, og Karoline Næss gjorde en god jobb i forsvaret.

– Selv om vi ikke lyktes med å stoppe Eduarda Amorim (elleve mål), fikk vi et bedre tak på de andre skytterne. Men mot slutten av kampen ble vi litt unøyaktige og gjorde for mange tekniske feil. Dermed slapp vi Brasil inn i kampen igjen, sa Hermansson Høgdal.

Torsdag spilte lagene 29-29 etter at Norge utlignet helt mot slutten. Da spilte Norge uten keeper det siste halvminuttet.

(©NTB/TV 2 Sporten)