Målløs Moa byttet ut i tap

Mohammed Abdellaoues Hannover hang ikke helt med i bundesligakampen mot Bayern München lørdag. Det endte med 1-2-tap.

Mohammed Moa Abdellaoue i duell mot Bayerns Luiz Gustavo. (Foto: Kerstin Joensson/Ap)

«Moa» har ikke scoret så mye de siste ukene. Det lyktes ikke for ham foran 69.000 tilskuere denne gangen. Nordmannen ble byttet ut midt i annen omgang.

Toni Kroos og reserve Mario Gómez ga Bayern 2-0-ledelse. Didier Konan Ya trengte bare noen minutter på banen som innbytter før han reduserte til 2-1.

Håvard Nordtveit (utelukket for gule kort) satt på tribunen da Borussia Mönchengladbach skuffet med 1-2-tap hjemme mot Hoffenheim.

Marco Reus ga vertene ledelsen, men Hoffenheim scoret to ganger på tre minutter i annen omgang ved Roberto Firmino og Boris Vukicevic.

Gladbach fikk dermed en ny nedtur etter semifinaletapet på straffespark mot Bayern München i cupen onsdag. (©NTB)