VONDE ANKLAGELSER: Anna Anka snakker nå ut om den vonde rettsaken som pågår i Los angeles som kan føre til At hun mister barna sine.
VONDE ANKLAGELSER: Anna Anka snakker nå ut om den vonde rettsaken som pågår i Los angeles som kan føre til At hun mister barna sine.

Anna Anka anklages for barnemishandling

– Håper noen kan vekke meg og si at dette er et mareritt.

Det ble mye blest rundt Hollywood-fruen Anna Anka etter hennes exit i norske «Skal vi danse». Blant annet som følge av at Anka sa at det beste med «Skal vi danse» var oppholdet på Hotel Continental i Oslo, samt at hun like etter satte seg på flyet hjem til Los Angeles.

Dommer Tor Fløysvik gikk knallhardt ut mot Hollywood-fruen på sin Facebook-side, og kalte Anka for «Skal vi danses» dårligste taper gjennom tidene.

Les også: – Jeg synes synd på ham

En PR-ekspert gikk dessuten ut og omtalte Anka som en «borskjemt drittunge», som følge av Ankas beskyldninger om TV 2s stemmefusk.

Les også: Anna Anka droppe «Skal vi danse»-finalen av private årsaker

– Ironi

Nå sier Anka til «God kveld Norge» at folk burde ha tatt hennes utsagn med en klype salt.

– Det er som jeg sier, dette er showbusiness. Det var ironi, sier hun om «Continental»-utsagnet.

– Det var så mye negativt, fortsetter hun.

Les også: – Det er en lettelse

– Jeg har aldri forlatt dem

Da vi møtte Anka i hennes hjem i Los Angeles, fortalte hun at hun syntes det var trist at deltakelsen fikk en slik ende. Men verre har det imidlertid vært i etterkant.

Mens Anna kjempet på parketten i Norge, kjempet nemlig eksmennene om retten til hennes to barn i Los Angeles.

Og det skulle ikke bli enklere da hun kom hjem.

– Lærere på skolen var blitt involvert. En 75-år gammel kjerring sitter og sier at jeg er en dårlig mamma som har vært i Norge i fire måneder. Å gå inn og si at jeg har forlatt mine barn, syntes jeg var fryktelig, for det er så usant, sier hun.

– Sier at jeg slår barna

I tillegg blir hun anklaget for å ha mishandlet barna Ellie og Ethan.

– Man skal ikke trenge å havne i en situasjon hvor de sitter og sier at «hun sitter og slår barna».

– Har jeg ikke slått på dem, så har jeg trykket maten ned i munnen på dem, og har jeg ikke gjort det, så har jeg dusjet med dem. Hva er det jeg får lov til å gjøre? Man skal ikke behøve å komme i en slik situasjon som forelder, at man tenker at man må gi opp sine egne barn, sier hun alvorlig.

Les også: Anna Anka: – Mamma døde under fødselen

– Hver dag i ni år

Anna sier at hun ønsker at de kan sende en psykolog som kan overvåke henne og barna 24 timer i døgnet, så hun kan motbevise alle anklager.

– Hvor lang tid tror du dette vil ta?

– Hvis du ser på mitt første barn, så har det pågått i ni år og kranglet om henne, hver dag i ni år. Skjønner du, de ringer politiet og sier «hun mishandler henne», og så kommer politiet hit klokken to om natten, drar opp barna for å se om de er mishandlede. Og når de kommer så er det ingenting som skjer, sier hun.

Ankas sier hun frykter anklager hver dag, selv når hun skal ta barna med i parken. Men hennes største frykt er at barna vil dikteres til å tro at hun er en dårlig person.

– Håper noen kan vekke meg og si at det er mareritt. Jeg ville aldri ha gått inn og begjært full omsorgsrett til mine barn, for de trenger både sin mamma og sin pappa, sier hun.

Les også: – Jeg er ikke veldig overfladisk