trulsklaus
trulsklaus

Hvordan var det å møte «One Direction»?

Truls og Klaus svarte på deres spørsmål backstage.

I Senkveld hadde vi denne uken besøk av Truls Svendsen og Klaus Sonstad, som er aktuelle med TV-programmet «Kvelden er din» som har premiere TV 2 denne lørdagen. Vi ba dere sende inn spørsmål til dem på vår Facebook-side, og stilte deres spørsmål backstage. Se video øverst i saken!

Da Klaus møtte One Direction

I «Kvelden er din» oppfyller Klaus og Truls drømmene til intetanende mennesker, og i den anledning møtte Klaus det engelske boybandet One Direction.

Caroline Hauge Fletcher sendte inn et spørsmål til og lurte på hvordan det var å møte dem.

- De var høftlige, interessert og veldig veldig gode fyrer, sier Klaus før han og Truls bryter ut i en One Direction-sang.

Se også: «Kvelden er din»: Her får Alba sitt livs overraskelse

Det fineste noen har gjort

Ida Hestmann sendte også inn spørsmål:

Hva er det fineste noen har gjort for dere?

Klaus vet umiddelbart svaret. Da han var med på Camp Senkveld feiret han også 40-årsdagen sin der, men da han kom hjem hadde kjæresten og familien forberedt en overraskelse:

- De hadde pusset opp et soverom, gangen, soverommet til sønnen min, og det var helt fantastisk. Jeg ble så rørt at jeg begynte å grine - det var helt fantastisk.

Truls hadde opplevd noe lignende:

- Det var ikke en kjæreste, men det var pusset opp hjemme, det var styrt og ordnet, og så betalte jeg håndverkeren og det ble fint.

Svaret på resten av spørsmålene kan du se i videoen øverst i saken!

Her kan se favoritter fra Senkveld-arkivet!