Truls og Morten Amazing
Truls og Morten Amazing

– Har ikke vært så godt trent siden jeg var 19

Sjekk ut hvem som er best trent og hvem som vil slite på løpe-etappene i «The Amazing Race Norge».

I «The Amazing Race Norge» der det er om å gjøre og komme raskest fra en etappe til en annen, og å slå de andre motstanderne slik at man slipper å bli sendt hjem.

Derfor skulle man tro at alle de norske deltagerne var i toppform i forkant av verdensreisen, men det viser seg at det er flere av deltagerparene som er langt unna toppidrettsform på startstreken.

Sluttet å røyke

Bestevenninnene Michelle Holm og Cathrine Andersen innrømmer at formen ikke er på topp, og at kondisen er veldig dårlig.

– Jeg har trent mye før, og så har jeg hatt litt pause. Jeg har sluttet å røyke så det er absolutt et pluss for kondisen, men det er ikke der vi scorer høyest, forteller Cathrine.

– Den er helt ræva, og rett og slett bånn i bøtta, sier Pål Christian Egeberg, som reiser sammen med firmenningen Ivar Juliussen.

– Hvis det er nedoverbakke kan vi begynne å rulle så går det dobbelt så fort, foreslår Ivar.

Les også: Hvor i verden skal de dra?

– Håper det blir mye løping

Bodøværingene Truls og Morten Bjerke har derimot hatt kondisjonstrening på timeplanen, og er så godt forberedt at de håper det blir mye løping mellom etappene.

– Jeg tror ikke jeg har vært så godt trent siden jeg var 19 år. Jeg har trent fotball fem ganger i uka og løper mye. Så jeg tror kondisen min er så bra som den ikke har vært på lenge, konstaterer Truls før avreise.

– Vi har prøvd å forberede oss best mulig. Før avreise har det blitt mye triathlon-øvelser og runder rundt Sogsvann, sier Karim Sabeur, som reiser sammen med servitørkompis Khabat Sarzali.

– Fysisk sett så er vi det sterkeste paret når det gjelder løping og kondis, legger Khabat til.

Men om det vil være de fysisk best trente eller andre kvalifikasjoner som blir viktigst gjenstår å se når racet starter på TV 2.

Her kan du se en smakebit fra «The Amazing Race Norge»:

602021

«The Amazing Race Norge» har premiere på TV 2 onsdag 11. april klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside.