Kate Moss er en av Englands mest beryktede partypiker, og hun skuffet heller ikke da hun troppet opp på Lady Gaga konsert i London lørdag.  (Foto: All Over)
Kate Moss er en av Englands mest beryktede partypiker, og hun skuffet heller ikke da hun troppet opp på Lady Gaga konsert i London lørdag. (Foto: All Over)

Supermodellene røyk i tottene på hverandre

– Jeg vil ikke se ut som deg når jeg blir gammel.

En rappkjefta Kate Moss (38) slang med leppa til en joggende Gwyneth Paltrow (39) på stranden i Mexico. Anledningen var Topshop-sjefen Sir Philip Greens 60-årsdag.

Les også: Gwyneth Paltrow prater til sin døde far

Bitter ordkrig på stranda

Paltrow er kjent for sin sunne og spreke livsstil, og under Mexico besøket benyttet skjønnheten anledningen til å ta seg en joggetur på stranden. Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun klarte ikke Moss å holde seg når hun så den sporty skuespillerinnen komme løpende.

Hei, hva er det du egentlig jogger for?, ropte hun etter skuespilleren og hintet tydelig til at hun synes Paltrow er altfor tynn.

Parltrow på sin side lar seg ikke vippe av pinnen av den spydige kommentaren, og responderer kjapt:

– Det er fordi da slipper jeg å se ut som deg når jeg blir gammel.

Moss som tydeligvis var på krigsstien fortsetter med de spydige kommentarene og ber skuespilleren heller ta seg en matbit.

– Hvorfor i helvete spiser du ikke karbohydrater, slenger hun spydig tilbake.

Les også: – Kate Moss kjemper for å bli gravid

Kveldens sladder

Gwyneth Paltrow er en ivrig representant for den naturlige stilen. Hun sverger til sunt hår og frisk hud med lite make-up. (Foto: Colourbox, © Colourbox)
Gwyneth Paltrow er en ivrig representant for den naturlige stilen. Hun sverger til sunt hår og frisk hud med lite make-up. (Foto: Colourbox, © Colourbox)
«Catfighten» mellom de to ble en selvsagt «snakkis» under det celebre bursdagsselskapet. Ifølge en kilde avisen har snakket med, fniste gjestene og gjorde narr av de to kranglefantene hele kvelden.

Sir Philip Greens hadde i kjent stil samlet en rekke A-kjendiser til den store feiringen. Blant de andre gjestene befant det seg store navn som Kate Hudson og Matt Bellamy, Robbie Williams, Stevie Wonder, samt Paltrows ektemann Chris Martin og Moss' ektemann Jamie Hince.

I knipe med smykke-designer

Kate Moss har levd et turbulent liv og det er ikke første gangen hun havner i klinsj. Like før jul ble hun beskyldt for å kopiere den eksklusive smykke-designeren David Yurman.

Fred-kampanjen som ble trykt i november utgaven av det italienske motemagasinet «Grazia» viser en toppløs og sexy Kate Moss, svært lik bildene vi så av henne i Yurmans kampanje ett år tilbake. Denne kampanjen ble fotografert av Sonia Sieff.

– Fred-kampanjen er pinlig lik den fra David Yurman ett år tilbake, fortalte en talsmann, ifølge New York Post.

– Når du er en leder i bransjen blir du vant til at folk kopierer deg. Vi er sikre på at forbrukerne vet forskjellen, sa Yurmans talsmann.

Les også: Kate Moss i knipe etter mistenkelig like reklamekampanjer

Identiske motiver

Et av de mest kjente bildene i Yurmans kampanje er av nakne Kate Moss som ligger på magen. Samme motiv går igjen i Freds kampanje, men her har Kate på seg et par med skinnbukser.

Prisene på denne eksklusive smykke-kolleksjonen fra Fred, ligger på alt fra 2000 kroner til svimlende 250 000.