SOVNET: En dommer i Birmingham sovnet under en narkorettssak. Hun fikk bot og måtte betale et gebyr til den tiltalte. (Foto: SCANPIX)
SOVNET: En dommer i Birmingham sovnet under en narkorettssak. Hun fikk bot og måtte betale et gebyr til den tiltalte. (Foto: SCANPIX)

Full dommer sovnet på jobb

En narkorettssak i England er utsatt etter at en av dommerene i saken tok seg en høneblund midt under saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Narkorettssaken mot 31-åringe Nadeem Aslam i England er utsatt etter at en av dommerene sovnet under rettsaken, melder Daily Mail.

Aslam er tiltalt for å ha planlagt innføring av 120 kg heroin til England. Heroinen har en verdi av 12 millioner pund, eller over 110 milloner norske kroner.

Saken, som var oppe i Birmingham Crown Court denne uken, var tydeligvis ikke så spennende. Dommeren tok seg nemlig en høneblund allerede første dag i saken.

LES OGSÅ: Anker etter at dommer duppet av i retten

– Det virket som om hun var påvirket av alkohol, og jeg måtte avbryte rettssaken og sende jurien hjem, sier byrettsdommer James Guthrie.

Den søvnige dommeren fikk en bot på litt over 2000 kroner, og måtte dessuten betale et ekstragebyr på litt under 150 kroner til den tiltalte 31-åringen.

Den narkotiltalte mannen tjente med andre ord på å møte i retten.

LES OGSÅ: Hotellgjest sovnet i badekaret – forårsaket vannskader for 1 million

Aslam har nå fått ny dato for rettssaken, men det spørs om den neste runden i retten blir like innbringende for 31-åringen.