Andreas døde på Utøya – faren får ikke være i rettssalen

Bjørn Inge Dalby mistet sønnen på Utøya, men på grunn av plassmangel får han ikke være i rettssalen. Nå krever de etterlatte etter 22. juli at de blir prioritert når rettssaken starter i april.

FORTVILET: Bjørn Inge Dalby mistet sønnen sin Andreas (innfelt) på Utøya. Han har et sterkt ønske om å være tilstede under rettssaken i Oslo, men får ikke på grunn av plassmangel.  (Foto:  Bjørnson Jacobsen/Fornebo/ TV2/ Montasje)
FORTVILET: Bjørn Inge Dalby mistet sønnen sin Andreas (innfelt) på Utøya. Han har et sterkt ønske om å være tilstede under rettssaken i Oslo, men får ikke på grunn av plassmangel. (Foto: Bjørnson Jacobsen/Fornebo/ TV2/ Montasje)

Bjørn Inge Dalby mistet sønnen, Andreas på Utøya. Nå har han fått beskjed om at han ikke får plass i hovedsalen når terrorrettssaken starter i april. Årsaken er at det er fullt. Les også: 46 Utøya-ofre skal vitne i retten - Det er så vondt, jeg har så lyst å være der, sier Dalby til TV 2 Nyhetene. Må følge med på storskjermer Fordi Dalby ikke bor i Oslo er