Hallgeir Kvadsheim, skatt, gmn
Hallgeir Kvadsheim, skatt, gmn

Derfor slutter Hallgeir i «Luksusfellen»

Ferdig etter 56 programmer.

Onsdag kveld er det duket for syvende sesong av det populære TV3-programmet «Luksusfellen», men denne gang blir det uten den profilerte programlederen Hallgeir Kvadsheim.

Var i pappaperm

– Det stemmer at jeg ikke er med i de kommende ti programmene av «Luksusfellen». Det er primært praktiske grunner til det, blant annet at jeg var i pappaperm da episodene ble spilt inn i høst. TV3 prøvde å legge det til rette slik at jeg kunne få det til, men kabalen gikk rett og slett ikke opp, sier Hallgeir til «God kveld Norge».

Magne Gundersen og Christian Vennerød vil fortsatt medvirke i programmet, mens forbrukerøkonom Silje Sandmæl fra DNB og psykolog Cecilie Lynum kommer inn som nytt tilskudd til serien.

Les også: «Luksusfellen»-Hallgeir: – Det provoserer meg

– Ingen planer om at jeg skal tilbake

Etter å ha medvirket i 56 programmer, må Hallgeir denne sesongen følge med fra sofaen. og han vet ikke om det blir flere «Luksusfellen»-programmer på ham i fremtiden.

– Det er ingen umiddelbare planer om at jeg skal tilbake, og det er heller ikke opp til meg, men TV3. Men i TV-verdenen planlegges stort sett én sesong av gangen, så vi får se hva som skjer fremover. Jeg har en del andre prosjekter jeg må lande først. I tillegg til at jeg skal jobbe for Dagbladet, skriver jeg bok om privatøkonomi. I tillegg samarbeider jeg med et internettselskap, forteller han, som nettopp er ferdig med pappaperm.

Les også: «Luksusfellen»-Hallgeir: – Ser ut som han har trukket meg opp fra en kjeller

Sesongpremieren av «Luksusfellen» kan du se på TV3 i kveld kl. 20.30.