ENDELIG: Prins William er endelig tilbake hos sin Kate.
ENDELIG: Prins William er endelig tilbake hos sin Kate.

Endelig er prinsen hjemme hos sin prinsesse

Mens Charles og Camilla er i Norge, er endelig William tilbake hos sin Kate i England

Mens prins Charles og hans kone Camilla er på storfint norgesbesøk, har endelig prins William funnet tilbake til sin kjære prinsesse Kate i England.

Hertugen av Cambridge har i lang tid vært på oppdrag som pilot for The Royal Air Force utenfor kysten av Argentina på Falklandsøyene mens Kate har reist rundt til i England for å overvære diverse veldedighetstiltak.

Les også:Alt om Charles og Camillas norgesbesøk

Tid for seg selv

Nyheten om prinsens hjemkomst ble bekreftet av St. James Palace onsdag.

De kommende dagene vil paret tilbringe alene sammen og har ingen planlagte offisielle agendaer på timeplanen.

Williams reiser har ført til at det nygifte paret måtte tilbringe deres første Valentinesdag som et ektepar hver for seg, men den romantiske prinsen skal allikevel ha sendt både kort og blomster til sin prinsesse som han giftet seg med den 29. april i fjor.

Les også:Hevder Kate Middleton er gravid

På jobb som kongelig

Kate har hatt mye å gjøre uten sin ektemann og nylig avsluttet hun sin første kongelige turne med å holde sin aller første offisielle kongelige tale.

– Jeg er bare så lei meg for at William ikke kan være her i dag. Han hadde elsket dette. Et syn han har, som jeg deler med ham er at gjennom lagarbeid, så kan mye oppnås. Alt det dere allerede har oppnådd, er stort, sa hertuginnen i sin tale som hun holdt under åpningen av East Anglia Children's Hospice i Ipswich utenfor London.

– Man har en idé på hva man kan forvente. Og dette er langt ifra å være et klinisk, deprimerende sted for syke barn. Det er et hjem. Viktigst av alt, et familiehjem. en lykkelig plass for stabilitet, støtte og omsorg. Det er et sted for gøy, sa den ydmyke Kate.

Les mer:Kate holdt sin første kongelige tale