Therese Johaug
Therese Johaug

Se Johaugs sexy fotoshoot

– Om jeg får frierbrev nå? Det må andre svare på!

Se Johaug som fotomodell i videovinduet over!

Bislett/Bergen (TV 2): Skiesset Therese Johaug (23) er blant Norges største sportsprofiler – både i og utenfor skisporet.

Sterke sportslige prestasjoner, kombinert med et særdeles vinnende vesen, har i tillegg gjort VM-vinneren fra Dalsbygda til et av landets mest yndete sponsorobjekter.

Therese Johaug
Therese Johaug

Årlig håver Johaug inn flere millioner i kraft av sine mange avtaler – en verdi som mangedoblet seg etter eventyret på hjemmebane for ett år siden. Interessen for hedmarkingen virker nærmest umettelig.

Kopler av med modelloppdrag
Telefonene blir trolig ikke færre når 23-åringen brettes ut i vårutgaven av Eger Magasinet, som havner på gaten i Oslo rett over helgen.

Kjøpesenteret, plassert på Egertorget midt i Oslo sentrum, regner seg selv som Norges største high-end motehus med eksklusive utvalg av designerklær, vesker og sko. Den norske skistjernen og gullvinneren fra VM er hentet inn som ny frontfigur.

– Jeg synes det er moro å kople av med noe annet enn langrenn. Det er skiløper jeg er, og satser 100 prosent på det, men jeg har fått med meg en skikkelig jentesponsor på laget som gjør at jeg kan vise litt andre sider av meg selv, sier Johaug til TV 2 Sporten.

Se intervju med Johaug om fotoshooten her:

602916

Usikker på ny frierbrevflom
Nettopp avkoplingen fra presset i skisporet er en av hovedgrunnene til at Johaug velger å stille opp.

– Det er fint å kunne pynte seg en gang iblant. Du er vant til å gå rundt i joggebukse og skiklær hele tiden. Man blir ikke verdensmester av slikt. Å få kople av og tenke på annet enn langrenn er viktig mentalt, sier 23-åringen.

Men om hun forventer at frierbrevbunken øker, vil hun ikke svare på.

– Naaai, jeg tror ikke det. Jeg kan i hvert fall ikke svare på det, smiler Johaug.

Se de endelige bildene fra fotoshooten under:

Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug
Therese Johaug