DRAP: En mann ble stukket med kniv i Grøumveien i Våle lørdag kveld. Han ble senere bekreftet omkommet.  (Foto: Jon Torjus Alten)
DRAP: En mann ble stukket med kniv i Grøumveien i Våle lørdag kveld. Han ble senere bekreftet omkommet. (Foto: Jon Torjus Alten)

Fire ukers varetekt for knivdrap

Den 52 år gamle litaueren som er siktet for forsettlig drap etter at en landsmann ble drept i et knivslagsmål i Vestfold lørdag kveld, er varetektsfengslet i fire uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siktede hadde samtykket til fire ukers varetekt på forhånd, skriver Aftenposten.

– Han erkjenner ikke straffskyld, men samtykket til varetektsfengslingen fordi han vet at politiet etterforsker saken videre, sier 52-åringens advokat, Ole Tom Røed til NTB.

LES OGSÅ: Politiet tror de har funnet drapsvåpenet i Våle

Siktede skal i avhør ha erkjent at det er han som må ha forårsaket knivskadene som førte til at en 40 år gammel mann døde.

Knivstikkingen skjedde i en bolig i Våle i Re kommune i Vestfold lørdag. Politiet ble varslet via AMK-sentralen like etter klokken 21.30. Den 40 år gamle mannen som var knivstukket, ble sendt til Ullevål sykehus i Oslo, men livet sto ikke til å redde.

Det var fem litauiske arbeidskolleger til stede i leiligheten denne kvelden. De fem skal ha bodd på samme sted, og var innlosjert av samme arbeidsgiver. Det ble ifølge politiet drukket alkohol. (©NTB)

LES OGSÅ: – Drapssiktet litauer innrømmer knivstikk