Aleksander Dale Oen (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Aleksander Dale Oen (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Lukrativ sponsoravtale for Dale Oen

Gode nyheter for den norske svømmeprofilen.

Alexander Dale Oen trøbler med skulder og nakke foran OL i London, men toppsvømmeren har likevel sikret seg en stor sponsoravtale.

– Selv om vi ikke kan kommentere konkrete tall, kan vi bekrefte at dette er en stor avtale som betyr mye for P&G, og som forhåpentligvis hjelper Alexander til norsk OL-gull i London 2012, sier PR-manager Peter Wallentin i Procter & Gamble til NTB.

Dale Oen tok OL-sølv i Beijing for knappe fire år siden. Han har også flere gullmedaljer fra EM.

– Alexander er en særdeles dyktig og talentfull idrettsutøver, og ikke minst en utrolig hyggelig fyr. Verdiene han representerer passer godt med våre, og på samme måte som Alexander hele tiden jobber for å bli enda litt bedre ønsker vi at våre produkter skal bidra til å gjøre hverdagen til norske familier enda litt enklere. Valget av Alexander Dale Oen er tatt i samarbeid med Norges idrettsforbund, som en del av en globalt samarbeid med Den internasjonale olympiske komité, sier Wallentin.

26 år gamle Dale Oen ble i januar kåret til Årets mannlige idrettsutøver ved Idrettsgallaen, samtidig som han stakk av med utmerkelsen Utøvernes Pris.

– P&G er en stor og profesjonell organisasjon som kunne tilby en fantastisk sponsoravtale fram mot OL, og det er en ære å være en del av laget, sier Alexander Dale Oen. (©NTB)

Alexander Dale Oen (Foto: Thomassen, Christian/Scanpix)
Alexander Dale Oen (Foto: Thomassen, Christian/Scanpix)