Fernando Torres (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Fernando Torres (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

151 dagers måltørke er over for Torres: – Jeg trengte de målene

Når Fernando Torres først skulle score etter 151 dagers måltørke, satte han like godt to mot Leicester.

Chelsea – Leicester 5-2

Det var en lettet Chelsea-spiss som møtte pressen etter to svært etterlengtede scoringer og en fabelaktig oppvisning.

– Jeg trengte de målene. Jeg har jobbet så hardt for dem, sa Fernando Torres til ESPN.

André Villas-Boas viste lenge en ukuelig tro på sin spanske spiss – men målene kom «aldri» under portugiserens ledelse. Nå sier Torres at det er mer komfortabelt å ha Roberto di Matteo på sidelinjen.

– Di Matteos selvtillit smitter over på spillerne. Jeg synes jeg har vært god denne sesongen, men målene har manglet. Og scorer man ikke mål som spiss, så vil alle tro at du spiller dårlig, sier Torres.

Det var også en stolt manager som møtte pressen etter kampen.

– Dette var fantastisk for Torres. Han har jobbet så hardt, og det er sånn i dette livet at om du jobber hardt for noe, vil du bli belønnet for det, sier di Matteo.

Forrykende Torres-show
Det ble en forrykende fotballfest i FA-cupens kvartfinale mellom Chelsea og Leicester. En fest regissert av Fernando Torres.

Torres ble først hyllet for den målgivende pasningen til Kalous 2-0-scoring. Men det virket å være en kjent melodi. Fernando Torres hadde tross alt ikke scoret mål siden 19. oktober.

Men plutselig skulle det løsne for spanjolen som en gang var en av fotballverdens mest giftige spillere. Fernando Torres fikset to på egen hånd, og la opp til ytterligere to scoringer.

Like før slutt hadde han også mulighet til å score hattrick, men uselvisk nok serverte han ballen på sølvfat til Meireles, som kunne fastsette sluttresultatet til 5-2.

Saken oppdateres.