Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)
Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)

Zuccarello Aasen scoret i NHL

Og nå vil New York Rangers-trener John Tortorella beholde Mats Zuccarello Aasen på NHL-laget.

Mats Zuccarello Aasen ga New York Rangers ledelsen med en styring i 1. periode, men det endte med 1-3-tap mot Colorado Avalanche lørdag.

Dermed står Zuccarello Aasen med et mål og en målgivende pasning på de fire kampene han har spilt siden han ble tatt opp fra farmerlaget Connecticut Whale. Nordmannen fikk 14 minutter og 32 sekunder på isen mot Avalanche. Mer enn det har ikke 24-åringen hatt hele sesongen.

Positiv trener
I tillegg gikk «Zucca» sitt andre skudd i kampen i stolpen.

Rangers-trener John Tortorella uttalte seg positivt om nordmannen etter kampen.

Les også: Zucca kunne ikke stoppe verdens beste

– «Zuke» har vært bra etter at han kom opp. Han har bidratt veldig i overtallsspillet og hadde et par gode sjanser i dag. Skuddet hans i stolpen var en bombe, sa Tortorella på pressekonferansen etter kampn.

– Han har fortsatt noe igjen i spill fem mot fem, men jeg synes rekka hans tilførte noe i dag. Han skaper en del, er god med pucken og skaper spesielt mye med en mann mer på isen. Vi vil beholde ham her framover.

Vegg i målet
Zuccarello noterte sitt første NHL-mål denne sesongen, men det hjalp ikke hjemmelaget til poeng.

Matt Hunwick og Gabriel Landeskog vendte til ledelse for gjestene, og Paul Stastny satte punktum i tomt bur 14 sekunder før slutt.

Rangers dominerte kampen på hjemmebane i Madison Square Garden og vant skuddstatistikken 42-20, men effektiviteten sto ikke i stil. Semjon Varlamov i gjestemålet var dessuten meget god. (©NTB/TV 2 Sporten)