Gylfi Sigurdsson (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
Gylfi Sigurdsson (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

Pass deg for denne mannen, Drillo!

Islandske Gylfi Sigurdsson ydmyket norske landslagsstjerner da Swansea rundspilte Fulham.

Fulham – Swansea 0-3

Wigan – West Bromwich 1-1

Saken oppdateres straks med video.

Swansea kom til Craven Cottage fulle av selvtillit etter å ha senket stjernegalleriet til Manchester City i forrige kamp. Der ble norske landslagsstjerner lett match for det nyopprykkede laget.

John Arne Riise, Brede Hangeland og resten av Fulham hadde dårlige minner fra turen til Wales i høst, men i egen storstue ble de enda mer rundspilt.

Les også: Redknapp klar til å sette overgangsrekord for Hazard

Bekymringsverdig for Drillo var det at Gylfi Sigurdsson herjet med de norske forsvarerne, og scoret to mål. Den leksa må pugges grundig før Riise og Hangeland møter islendingen igjen i VM-kvaliken til høsten.

Rundet av med forsvarstabbe
Sigurdsson satte inn Swanseas to første scoringer, og punkterte Fulham fullstendig som virket fullstendig tannløse.

Les også: Disse er Messis favorittspillere

Joe Allen gjorde ydmykelsen komplett for Fulham og spesielt Philippe Senderos. Sistnevnte slo først en håpløs pasning som Scott Sinclair plukket opp. Han sendte ballen videre til Allen, og da Senderos skulle gå i press skled han og ga fritt leide for Allen som banket inn 3-0.

Nå puster Swansea storlagene i nakken, og ligger kun tre poeng bak Liverpool. Merseyside-laget kan imidlertid øke forspranget til seks poeng med borteseier over QPR onsdag.

Hodgson nær jumbo-blemme
Samtidig møtte Røy Hodgson og West Brom Wigan på bortebane, og den tidligere Viking-treneren slet voldsomt mot tabelljumboen. Etter fem halsbrekkende overtidsminutter kunne Hodgson prise seg lykkelig over at det ikke endte i null poeng. Jumboen hadde nemlig både stolpeskudd og ble stoppet av redning på strek på overtid.

Les også: Her scorer Anelka sitt første mål i Kina

Fryktelig uheldig for Wigan som ville ha klatret til en foreløpig 17. plass ved seier, men som nå fortsetter tilværelsen helt i bunnen av tabellen.

601690