Barcelonas Lionel Messi jubler for scoring mot Racing Santander. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
Barcelonas Lionel Messi jubler for scoring mot Racing Santander. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Messi: – Om jeg bestemmer, blir jeg resten av karrieren i Barca

Argentineren har ingen planer om å flytte på seg, og hyller Pep Guardiola.

Ethvert lag i verden drømmer nok om å sikre seg Lionel Messi, men får han det som han vil så blir han værende akkurat der han er.

– Sannheten er at min tanke alltid har vært å være i Barcelona, og å spille der resten av min karriere, sier Messi til Sky Sports.

– Som jeg alltid sier, så vet jeg ikke hva som kan skje i fremtiden, men om det var opp til meg å bestemme så ville jeg blitt i Barcelona resten av min karriere, forteller argentineren.

Les også: Disse er Messis favorittspillere

Tidenes beste lag?
Mange, Wayne Rooney inkludert, har kalt argentineren tidenes beste spiller. Og dessuten mener mange laget Barcelona har stilt med de siste årene er tidenes beste.

Det er Messi enig i, men beskjeden som han er så tar han selvsagt noen forbehold.

– Jeg så ikke de andre store lagene som folk har snakket om opp gjennom historien. Og det er først og fremst på grunn av min alder, jeg er ikke gammel nok til å ha sett de store lagene som vi sammenlignes med. Fra det jeg har sett mener jeg dette er det beste laget, men jeg kan egentlig ikke sammenligne ettersom jeg ikke har sett nok av de andre, sier Messi.

Les også: Keeper-Messi imponerte Puyol

Hyller Guardiola
24-åringen hyller også Barca-trener Pep Guardiola, og gir han mye av æren for at han er blitt en ustoppelig målmaskin.

– Siden Guardiola kom har han fått laget til å spille på denne måten. Da han kom fikk han meg til å spille lenger frem på banen, nærmere mål, for at at jeg skulle score flere mål. Jeg hadde ikke scoret så jevnlig før han kom, sier Messi.

– Han har fått oss til å forberede oss bedre på trening og til kamper, han får hver kamp til å virke som en finale, skryter han.

Messi mener derfor at Barcelona ikke kan få en bedre trener enn de har nå.

– Alt han gjør viser at han er den beste treneren i verden.

Hvem er tidenes beste spiller? Hvem er tidenes beste trener? Hvilket lag er tidenes beste? Si din mening i kommentarfeltet!